vrijdag 13 november 2020

Tuintegels reinigen

Het is ook mogelijk om voor het reinigen van uw tuintegels of opknappen van uw tuin een tuinman of hoveniersbedrijf in te schakelen. Op tuintegels vormt zich snel groene aanslag. Dit zijn algen, mossen en schimmels.


Er zijn verschillende manieren om de tegels schoon te maken. Je moet je tegels schoonmaken om je sierbestrating mooi te houden.

Tegels schoonmaken en groene aanslag verwijderen is zo gedaan. Gebruik een hogedrukreiniger, Azijn, Soda of speciale reinigers om je tuintegels weer hun natuurlijke kleur te geven. Laat uw tuintegels schoonmaken door onze specialisten. Tuintegels of tuinstoelen of wat er maar groen is aangeslagen door het weer schoon maken op emmer water volle eetlepels vloerbare groenezeep en eetlepels soda.


Groene aanslag op uw tegels? Nibo Stone legt uit hoe u het beste uw keramische terrastegels en natuurstenen tuintegels schoonmaakt na de winter. Wil je je terras schoonmaken en groene aanslag verwijderen?


Je kunt dit op heel veel verschillende manieren doen.

De beste tips om je terras te reinigen op een rij. Om je bestrating mooi te houden moet je deze regelmatig reinigen. Lees hier meer over bestrating reinigen en ontvang tips om de kosten laag te houden.


Zodra de eerste zonnestralen in de lente. Terras schoonmaken met water. Bij normale groenaanslag raden wij aan te reinigen met schoon en heet water. Synthetische reinigingsmiddelen kunnen uw bestrating schade. Heb jij een terras waar allemaal vieze vlekken en groene aanslag op zitten?


Je terras reinigen kan makkelijk met de methodes die wij verzameld hebben! Dat schoonmaakazijn geschikt is voor het reinigen van veel verschillende oppervlakken wist u misschien al wel, maar hebt u dit goedje al wel eens op uw tegels gebruikt? Ik ga maandag de tuintegels schoonmaken,het zijn van die klinkers die ook nog in sommige straten liggen(vissegraat). Wij reinigen uw terras volgens onze ‘all inclusive’ module. U krijgt van ons een volledige prijsopgave voor de totale reiniging van uw terras.


Zeker na de winter heeft je straatwerk wel een opknapbeurt nodig. De tegels zijn glad en vuil en je moet oppassen dat je niet uitglijdt. Zeker met de afvoer van zware tuintegels kan dat behoorlijk oplopen en zo een dure zaak worden.


Met deze middelen heb ik het al geprobeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.