donderdag 12 november 2020

Ventilerende panlat

De ventilerende panlat met vogelschroot zorgt voor voldoende ventilatie in de dakspouw. Gedurende de verschillende jaargetijden ontstaat vaak condens aan de. Met de dakvoet wordt het dak aan de onderzijde afgewerkt. Het ventilerende profiel weert vogels, ratten en muizen (conform Bouwbesluit) en vervangt de onderste panlat.


Voor vrijwel alle schubvormige. Ventilerende panlat Vogelvide Vogelvide GVogelvide GVogelvide VVogelvide V2.

Een ventilerende panlat zonder kam voor een goede ventilatie maar ook voor wering tegen vogels, muizen of ratten bij Goedkoopstenen. Deze afwerking moet volgens het Bouwbesluit aan een aantal technische. IB verhandelt zelf geen artikelen. Wel heeft IB contacten met nagenoeg alle grote en een groot aantal kleinere handelaren in bouwmaterialen. We hebben voorlopig geen omschrijving.


Bestel online of kom langs! Wildkamp helpt u graag verder! Kan alleen of in combinatie met vogelschroot of ventilerende.


Ter bescherming van de ruimte tussen de dakconstructie en de onderkant van de panlat.

Deze RVS ring zorgt voor een nog strakkere verbinding van de pan en panlat en voorkomt. Kunststof vogelschroot, kunststof ventilerende panlat etc. Koudengobe of koudglazuur voor nabehandeling bij beschadigingen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Prijs op aanvraag Vogelschroot met. Monier houdt met beide aspecten rekening. Op de onderste panlat kan een ventilerende panlat met vogelwering worden bevestigd met een boorschroef van x 32mm. Goed ventileren is nodig voor je gezondheid. Schone lucht erin, vuile eruit.


Voorkom problemen in huis met tips voor mechanische en natuurlijke systemen. We kunnen deze pagina helaas niet vinden. Voordat u dit doet, plaatst u eerst de anticondensfolie en tengels op het dak. Als er doorvoeren in het dak zitten, bestel. Zorgt voor een uitstekende ventilatie onder uw pannendak.


Oplegging op ventilerende panlat met vogelschroot PV h. Figuur laat hiervan het principe zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.