maandag 7 december 2020

Velux dakraam met hor

Bekijk onze officiële VELUX Producten online. Bestel eenvoudig jouw product! Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Korting Op De VELUX Prijzen.


Groot Assortiment Maten en Kleuren.

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Insectenhor voor VELUX dakramen. U kunt uw eigen hor voor het dakraam samenstellen met onze. Koop in de Officiële VELUX Shop.


ROLUX rolgordijn of hor voor uw Velux S0 SKdakraam ! Rolux nl verstuurt snel en gratis het op maat gemaakte gordijn met jaar garantie naar u toe. VELUX insectenhor voor VELUX dakraam CK0 C06.

Maak uw VELUX dakraam compleet met VELUX raamdecoratie of zonwering. We hebben voor elke wens een oplossing. Of u nu kiest voor de voordelen,. Dakraam open zonder muggen en insecten in huis?


Een Velux hor is een goede oplossing. In diverse merken verkrijgbaar! Horren van alle merken op beslist. Frisse lucht, zonder insecten! De hor wordt op de interieurafwerking van het dakraam.


Met Velux insectenhorren kunt u uw dakraam open houden en van een aangename nachtrust genieten. Hierdoor kunt u met het dakraam open genieten, zonder dat u wordt lastiggevallen door deze ongewenste gasten. Gaas wordt opgeborgen en de aluminium cassette wanneer de hor niet wordt gebruikt. Universele maatcodering, past op generaties dakramen. Zorg er met een hor voor je raam voor dat alle insecten buiten blijven.


Niets is vervelender dan het gezoem van muggen als je net lekker in slaap wilt vallen. De zijgeleidingen en rubberen afdichtstrip houden het gaas rondom.

Voor een raam met draaikiepsysteem gebruik je een inzethor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.