maandag 14 december 2020

Witte slab

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Op zoek naar een Wit Slabbetje? Witte Slabbetjes koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd.

De leuke Petit Villain slabbers met grappige tekst zijn perfect voor kindjes van maanden tot ruim jaar. De slab is geschikt voor kindjes die net met vast voedsel. Wat een feest, spelen met je eten! Slab Rome is erg praktisch door zijn lekkere grote afmeting, waardoor deze witte slab de kleding goed beschermt tegen knoeien.


Deze herbruikbare witte slab met druknoopsluiting is ideaal om knoeien van eten of drinken op uw kleding te voorkomen. Een opvangzakje aan de onderkant van de slab. VIB Slabbertje -Deze slab is voor bij opa en oma ( WIT ) 49.


Vanaf (bij min. stuks) 51.

Ben jij net papa geworden? Verras je baby of je mede Tafelaar dan met deze unieke witte Tafelronde slabber. Ik ben op zoek naar een effen (liefst witte ), katoenen slab. Bij de HEMA, Zeeman en Wibra kon ik ze niet.


Slab voor volwassenen met verstelbare V-hals. Mooie grote slab voor volwassenen. Halswijdte eenvoudig instelbaar met een stevig. Deze artikelen worden zonder bedrukking geleverd. Of is een bevriende Tafelaar papa geworden?


Hoogwaardige grote witte slab voor volwassenen. Dit is een uniek kraamcadeau verpakt in een luxe glanzende witte giftbox. Deze box is van stevig karton en staat erg mooi in de babykamer. Bandana Bibble Slab Zwart met witte stippen Medium Plus.


Puntslab Kwijlslab Rood met witte hartjes. Cool, hip, puntslab, slabbetje voor Uw baby en of peuter. Ook leuk om als sjaaltje te gebruiken.


De slab heeft van onderen een opstaande rand en vangt zo het eten van je kind op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.