donderdag 21 januari 2021

Voegen tegels reinigen

Voor elke tegel de juiste oplossing. Forbo Eurocol, al jaren een begrip. Laat je vloer er als nieuw uitzien door de voegen tussen de tegels ook schoon.


Test een nieuwe reiniger of schoonmaakmengsel altijd op een onopvallende plek uit. Heeft iemand een idee hoe ik het beste de voegen tussen de (vloer) tegels in onze badkamer kan reinigen ?

Het zijn lichte voegen die inmiddels helemaal g. Lees hier hoe je de vloer, badkamer, en keuken weer fris kan krijgen! Maak je tegels en voegen eerst schoon. Voordat je begint met het grondig reinigen van je voegen , is het nodig om alles eerst op de gewone manier schoon te maken. Heb je schimmelranden aan je bad ? Vieze voegen in de badkamer kun je.


Wist je dat voegen bestaan uit water, zand en cement? Soms is het lastig om voegen netjes schoon en wit te.

Hoe krijg ik de voegen van mijn douchetegels nu echt goed schoon. Als je (bijna) elke dag kookt dan is de kans groot dat de tegels en de voegen vettig zijn. Daarom is het belangrijk om eens in de zoveel tij. In mijn badkamer heb ik last van erge gele aanslag op de voegen.


Dit voegmateriaal wordt overwegend voor het voegen van wanden en vloeren gebruikt. Zoals de benaming aanwijst, is het bindmiddel cement, een. De voegen van de tegels maak je brandschoon met een oude tandenborstel en bleekmiddel. Het is een klusje, maar dan heb je ook wat!


Schoonmaakazijn als reiniger voor je sanitair. In elke badkamer laat kalk zijn sporen na. Voegen tussen tegels schoonmaken. Kalkaanslag op tegels en schimmelvorming op voegen vormen een bekend probleem in natte. Het gehele tegelwerk zoveel mogelijk reinigen met schoon leidingwater.


Eenvoudig én goedkoop reinigen van voegen en badkamertegels. Daarna op de tegels en voegen spuiten en met een schuursponsje of met een borsteltje schrobben. Doordat al het vocht van het douchen op de tegels komt,.

Gelukkig zijn er een aantal manieren om de tegels en de voegen weer. Als de voegen tussen de tegels schoon zijn, ziet je hele keuken of badkamer er gelijk een stuk schoner uit. In dit artikel vind je eenvoudige manieren om deze schoon.


In de keuken en badkamer worden de voegen tussen de tegels zo snel smerig ook al maak ik het schoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.