vrijdag 12 februari 2021

Voegen kleuren tegels

Vaak sta je bij het uitzoeken van tegels niet direct stil bij het kiezen van een bijpassende voeg. Daarnaast is het kwestie van smaak. Daarom moet je je afvragen wat je wilt bereiken met de kleur van het voegsel en het effect op de tegels in de badkamer.


Je kunt de tegels voegen in allerlei kleuren ! Zo kun je bij Praxis kiezen voor wit, antrachiet of grijs voegmiddel. Ga je veel of weinig tegels voegen ?

Voegen kunnen na verloop van tijd een vervuilde indruk geven. Gelukkig kan je ze eenvoudig opfrissen en zelfs een andere kleur geven. Door de voegen opnieuw te kleuren frist je de hele badkamer op,.


Dek de vloer af met folie en ontvet de tegels en voegen grondig. Voor het voegen van tegels is voegmortel er intussen in alle mogelijke kleuren. Vertrouw jezelf en geef je tegels met kleurige voegen net dat beetje extra!


Niet alleen het type en formaat tegel , maar ook de kleur en breedte van de voegen bepalen grotendeels de uitstraling in een ruimte. De persoon die in mijn washok de tegels heeft gelegd heeft een witte voeg bij mijn antraciete tegels gedaan.

Erg lelijk vind ik persoonlijk en niet schoon te houden. De lichtste voeg die dit voorkomt is cementgrijs. Op de wand wordt meestal bij witte tegels nog ook geen witte voeg geadviseer maar een zilvergrijze voeg. Info over voegen kleuren tegels.


Resultaten van zoekmachines! Klik en lees hoe je tegels moet voegen , hoe belangrijk het is tegels goed te voegen en hoe het werkt tegels te voegen. Tegenwoordig heb je tegel voegen in verschillende kleuren. Neem, met name met donkere kleuren , goed de verhouding aan op de verpakking.


Na het lezen van andere reviews de tegels en voegen goed schoongemaakt en het werkte veel beter dan ik had durven hopen! Eurovisie is een online magazine van Forbo Eurocol B. Er bestaan veel soorten voegen en tegels. Bepaal hier de juiste keuze!


Vloer net gevoegd maar verkeerde kleur voeg. Dan krijg je een zoort van lichtere vlekkerige cementsluier laagje op de voegen. Probeer eerst eens om de tegels en.


Ofwel de drogende voegen bestrooien met het droge voegsel en dan met een mousse of flanel de voegen en tegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.