vrijdag 5 maart 2021

Volierenetten

Van den Eijnde Nettenverkoop B. Daarnaast kunnen we netten ook op maat voor u maken. Volierenetten op maat gemaakt volgens uw wensen. Leverbaar in verschillende maasvormen en maaswijdtes.


Dropvormig, vierkant en met en zonder randkoord.

Dankzij de jarenlange ervaring van Van Beelen op het gebied van nettenproductie, kunnen wij precies passende vogelnetten produceren. Deze volierenetten kunt u bij ons verkrijgen in vele maten en vormen. Ook heeft u keuze uit diverse maasvormen zoals de dropse maas of een vierkante maas.


Volières zijn kooien voor siervogels, vogels, hoenderen of vlinders. Geknoopt net met een vierkante maas en een 8mm randlijn voor het opbouwen van een voliere. Op maat gemaakt volgens wensen en tekeningen.


U bezoekt momenteel onze Belgische webshop.

Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop? Hier vind u uitgebreide informatie over Voli regaas,de juiste gaas voor elke kooi en voli re vogel daarnaast nog veel meer onderwerpen voor elke vogelliefhebber. Uw gebouwen en gewassen beschermen voor ongedierte, vogels en onkruid?


Optimale bescherming gegarandeerd! Tevens volière netten op maat gemaakt. Klantgerichtheid behoort tot de bedrijfswaarden van Duranet.


Geknoopte volièrenetten in waterafstotend polyethyleen voor fazanten- en patrijzenkwekerijen,. Volièrenetten Geknoopt volièrenet met vierkante mazen. This website uses cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Nettenlijn is gespecialiseerd in de productie en montage van netten en de bouw van volières.


U kunt ook de materialen voor zelfbouw bij ons kopen. Uw specialist in de verkoop van maatwerk doeken, netten en zeilen. Montage op maat en goede support. De specialist in maatwerk en montage.

Professionele afspannetten op maat vervaardigd met randkoord. Regelmatig problemen door vogels? Dijk en Zn dé oplossing met volierenetten. Bij Laurent Vandevoordt uit het Limburgse Wijer vindt u vogelnetten en volièrenetten in alle mogelijke afmetingen voor elke soort vogel, dus neem contact op!


Vogelnetten zijn leverbaar op elk gewenst formaat mits het maar binnen de productie breedte en lengte blijft. Vogelwerende netten op tegen overlast van o. Voorkom het nestelen van duiven onder dakconstructies en op andere plaatsen. Heeft u last van vogels en wilt u vogelnet bestellen?


Bekijk hier ons uitgebreide assortiment vogelnetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.