maandag 22 maart 2021

Voortent ventura pacific 300

Boek uw Hotel in Pacific MO online. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken.

Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor 23:bestel is morgen thuis! Er is ruimte genoeg voor de hele familie in deze meter diepe Pacific 300.


Ondanks de diepte van de voortent is deze geschikt voor seizoen gebruik en ook om mee te. Ruimte genoeg voor het hele gezin. De genoemde prijs op marktplaats betreft bij maatvoering producten of gegroepeerde producten een vanaf prijs.

De werkelijke prijs van het product hangt af. De Pacific 3heeft door de grijstinten een stijlvol design. Het materiaal is licht van. Nu verkrijgbaar bij Vinken Caravans Asten en ook via onze webshop te bestellen. Info over voortent ventura pacific 300.


Resultaten van zoekmachines! Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding. Ventura Pacific 3glasfiber frame voortent. De voortent is verkrijgbaar met het vederlichte IXL. Alles op het gebied kamperen!


Gemakkelijk schoon te houden door de uitwendige coating. Alle delen zijn neerrolbaar. Kies hieronder het frame dat bij u past: IXL Frame: Een zeer licht en roestvrij tentframe.


Door meerdere lagen glasvezel wordt een uitstekende stabiliteit bereikt. Het lichte glasvezelframe zorgt. De pacific 3is snel en eenvoudig op te zetten met een minimaal aantal stangen , terwijl de voortent toch meter diep is.

Pacific is de ideale tent voor zowel seizoenkampeerders als de reizende caravanners. Isabella Annex uitbouw 3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.