woensdag 17 maart 2021

Vuren beitsen

Alle soorten en kleuren Voor uur bestel morgen in huis! Vurenhout - Scherpe Prijs Balken, Panlatten, Planken etc. Wij gaan voor de kinderen een hoogslaper maken van geschaafd vurenhout. Kunnen we dit nu beter beitsen of lakken?


Dit is de video van twee weken geleden, waarin ik met terpentine- beits werk (buitenbeits) op zácht hout. De manier van beitsen werkt voor alle soorten beits.

Bescherm je schutting, vlonder en tuinmeubelen tegen weersinvloeden met beits. Praxis geeft je advies en tips voor het beitsen van tuinhout. Beitsen is gemakkelijker dan lakken. Wel zijn dezelfde aandachtspunten van toepassing voor een goed resultaat.


Dit kan uiteraard de duurzaamheid aanmerkelijk vergroten. Meer weten over hout beitsen ? GAMMA vertelt je meer over o. Hout is een natuurproduct en als je hout niet behandelt wordt het zeer snel grijs.

Er zijn verschillende manieren daarvoor! Je kan bijvoorbeeld vuren hout ( a klasse hout ) wel beitsen in donkereiken, lichteiken, maar ik vind dat je toch het verschil blijft zien. Als je onbehandeld wilt beschermen, kunt u het hout behandelen met olie, lak, beits of wax. In ons overzicht van de behandelingen tonen wij de verschillen met de voor.


Ook kunt u vurenhout voorzien van verf of beits. Tevens kunt u bij ons vuren tuinhout kopen zoals geïmpregneerd vurenhout. Tips en aanwijzingen bij schilderen, lakken of beitsen van een onbehandelde of reeds geschilderde houten trap, in een transparant of dekkend verfsysteem.


Wie Grenen of Vuren wil behandelen doet er verstandig aan om het juiste product te gebruiken. Bij een lichte houtsoort, zoals vuren of grenen zal de kleuring die de beits aan het hout geeft aardig overeenkomen met het voorbeeld op de verpakking. Vuren is een relatief makkelijk te impregneren, te verven, te beitsen houtsoort omdat de verf er goed in kan zuigen.


Of het nu gaat om grenen vlonderplanken, of hardhouten en vuren vlonderplanken, bij NuBuiten. Maak uw keuze uit ons brede. Steigerhout ( vuren ME) Raam en kozijnhout. Deze beits droogt snel en is makkelijk aan te brengen. Bestel uw Lak, Beits of Olie direct online.


Op werkdagen voor 21:uur besteld = volgende dag in huis! U kunt bij ons terecht voor oud vuren , oud vuren is geschuurd of geschaafd relatief blond van kleur. Keteldruk geímpregneerd vuren hout is een goede bescherming tegen weersinvloeden, insecten en schimmels.

Het vurenhout heeft na het impregneren een groenige. Binnen het vuren hout hebben wij zowel voor (overdekt) gebruik het zogenaamde onbehandelde, geschaafde en gedroogde SLS hout. Daarnaast hebben wij in vuren. Je wilt je schutting beitsen , maar je weet niet welke beits je het beste kunt gebruiken?


In dit artikel geef ik tips om de komen tot de juiste keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.