dinsdag 27 april 2021

Vouwschermen

Vaste vouwschermen Ook op een rail of aan een paal te monteren. De Silentia vouwschermen worden als bedscherm, ziekenhuisscherm of praktijkscherm aan de muur of in de. Het houten driedelige of vijfdelige en.


Mobiele vouwschermen Makkelijk te verplaatsen. De mobiele Silentia vouwschermen zijn als bedscherm, ziekenhuisscherm of praktijkscherm makkelijk te verplaatsen binnen.

Flexibele vouwschermen - Flexibele vouwschermen voor ziekenhuizen en zorginstellingen zijn een hygienisch alternatief voor bedgordijnen. Vraag online een offerte aan. Innovatief en aansprekend dat zijn de maatwerk vouwschermen van ZonEx. Volledig naar eigen wens zijn te ontwerpen en op maat gemaakt.


Binnen de productgroep vouwschermen bieden wij diverse modellen van het merk HunterDouglas. Meer ideeën over Afscheidingsscherm, Kamerscherm en Horren. In de Gardibo webshop kan u online vouwschermen bestellen en, indien gewenst, aan huis laten leveren.

Een vouwscherm biedt de ideale bescherming tegen zon. Mooi en elegant beschermt de vouwwand de privacy van uw patiënt. Flexibel inzetbaar als bescherming tegen inkijken of als ruimtedeler in zieken- of verpleeghuis is.


Bekijk ons assortiment Zonneschermen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Hunter Douglas bouwt al jaren vouwschermen in projecten als handmatige of gemotoriseerde zonweringoplossing.


Separatiegordijnen hebben een belangrijke invloed op het aantal ziekenhuisinfecties. Vouwschermen geven een sterk dynamisch effect aan een. Om het aantal besmettingen en de daarmee gepaarde kosten te verminderen, kunnen.


Verandaschermen sluiten uw veranda af van wind en kou. Met veranda schermen van Verandagordijnen. Groot assortiment tuinschermen van hout, composiet of gaas.


Het tuinscherm van uw keuze vindt u op tuinafscheiding. Scherpe prijzen, snel geleverd. Bekijk het bord Interieur van Sandra Vandeputte op Pinterest.

Wilt u een zonnescherm kopen en bent u op zoek naar handige informatie? Lees hier alles over handmatige én elektrische zonneschermen en bekijk de prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.