dinsdag 18 mei 2021

Zeil aanhanger

Vergelijk verhuurbedrijven en bespaar! Bekijk de beste aanbieding! Op maat gemaakt PVC afdekzeil voor uw aanhanger.


Voorkom verlies van uw lading met een afdekzeil voor uw aanhanger en koop er vandaag nog één in onze webshop. Het verliezen van de lading op uw aanhangwagen terwijl. Geschikt voor diverse bakmaten!

Aanhangerzeil op maat gemaakt - diverse bakmaten. Pvc dekzeil is uv-bestendig en kleurvast. Huif en huiven voor de aanhanger van stevige zeilmakerskwaliteit met de hand op maat gemaakt Geen verzendkosten en binnen werkdagen in huis! Uitvoeringen: Uitvoering A: Het zeil is voorzien van een extra ring op de vier hoeken. Het zeil dient om de hoeken van de aanhanger te worden gevouwen.


Afwerking en levertijd van uw aanhanger dekzeil. Diverse uitvoeringen zijn mogelijk. Schuifzeil 310x160x1cm. Maandag augustus staan wij weer voor u klaar!

Altijd De Laagste Prijzen. Van Horssen BV maakt diverse soorten aanhangwagenzeilen. Of het nu is voor een vlakke- of huif aanhangwagen, met een schuif- of huifzeil, alle. Voor aanhangwagenzeilen geldt eigenlijk hetzelfde als voor vrachtwagenzeilen.


Met behulp van een aanhanger zeil vervoert u gemakkelijk en veilig los materiaal in de aanhanger. Dankzij de ringen verwerkt in de rand van het aanhanger zeil. Aanhangwagenhuif,Vlakke karkleden of karhuiven worden strak op maat en naar wens gemaakt.


Dit kan met of zonder reclame tekst voor uw bedrijf of hobby. Met dekzeil- aanhanger kunnen goederen vervoerd worden op een snelle, goedkope en efficiente manier. Ook tweedehands dekzeil- aanhanger zijn daarom bijzonder gewild. Hoes voor de aanhanger van stevige zeilmakerskwaliteit met de hand op maat gemaakt Geen verzendkosten en binnen werkdagen in huis!


DoornZeilmakerij vervaardigd en repareert zeilen , tenten, afdekzeilen -en hoezen, zonwering, tarpen. Kortom alle afdekmogelijkheden van buitendoek. Creëer een afdekzeil op maat. Het bepalen van de afmetingen van uw zeil heeft u bij Afdekzeilopmaat.


Vul hieronder de gewenste afmetingen in en. U dient de overige verkeersdeelnemers niet in gevaar te brengen door de lading van een open aanhanger. Bedenk ook dat ivm het weer een zeil.


De webshop voor dekzeilen en toebehoren!

Elke bestelling wordt tijdelijk gratis thuisbezorgd! U kunt bij ons terecht voor bijna iedere afdekvraag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.