maandag 22 november 2021

Zwarte muurtegels

Sanitairwinkel is dé specialist in wandtegels met een groot assortiment zwarte wandtegels. Scherpe prijzen en een uitstekende service! Van vloertegels tot wandtegels en badkamertegels, bij Praxis vind je de juiste tegels voor de klus. Bekijk ons grote assortiment tegels en accessoires. Eenvoudig online bestellen.


Wandtegel Metro zwart 5x15cm.

Natuurlijk is hier ook een vergelijkbare zwarte wandtegel van beschikbaar! Deze wandtegels worden ook wel ‘project wandtegels’ genoemd. Marokkaanse zellige fabriek, online boetiek en snelle levering.


Ruim aanbod kleuren en vormen. U combineert hiermee moeiteloos verschillende kleuren. Met een combinatie van zorgvuldig gekozen, zwart - , wit- en grijstinten zorgt u voor rust in uw interieur.


Ongekend matte tegels in keramische aardetinten, zwart , wit en neutraal grijs. Op elkaar afgestemde kleuren voor het ontwerpen van monochrome interieurs.

Levertijd: 1-werkdagen Van: € 695. Vloertegel Amantus black zwart 20x20cm vintage 14mm. Hier is een beatrice zwarte wandtegel te zien met een afmeting van x 33cm. Deze tegel is per stuks verpakt en vult een oppervlakte van vierkante meter. Verkrijgbare kleuren: Zwarte , witte en grijze metrotegels worden het vaakst gebruikt maar ook opvallende kleuren zijn verkrijgbaar.


Mooi om te combineren met bijvoorbeeld zwarte sierranden of rood bruine metrotegels. Diverse combinaties mogelijk. Ook dezelfde tegels met afgeronde bovenzijde. Meest verkochte wandtegels. Bekijk hieronder de meest verkochte muurtegels.


Per tegel vindt u de vanafprijs, beschikbare kleuren en andere relevante informatie over. Natuursteen vloertegels bij Totaaltegel al v. A-kwaliteit voor scherpe prijzen! Overal een lekkere dikke glazuurlaag zodat ook de schuine kanten goed bedekt zijn. Op zoek naar ideëen voor de badkamer? De badkamertegels van Impermo zorgen voor een klassieke of ultramoderne look.


Zwart en effen tint zonder tekening.

Stuk voor stuk bevatten ze tegels met een eigen karakter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.