donderdag 20 januari 2022

Zelf trap renoveren

Is je trap toe aan een opknapbeurt? Deze kan je mooi renoveren met laminaat. Zelf je trap renoveren een klus die je best zelf uit kunt doen.


Traprenovatie doe het zelf ! Desondanks kan het toch zijn dat u het liever laat uitvoeren door een vakman. Het renoveren van de trap is prima zelf toe doen voor de handige doe het zelver.

Je huis aan het verbouwen en de meeste klussen zelf aan het doen? Een houten trap krijgt het hard te verduren. De beschermende bovenlaag verdwijnt traag maar zeker door intensief gebruik. Het is zaak de trap opnieuw te behandelen.


Met traprenovatie doe-het- zelf geeft u uw trap een nieuwe luxe uitstraling. Uw trap renoveren doet u met de kwalitatieve materialen van Intven. Een trap renoveren met vinyl is eenvoudiger en goedkoper dan bijvoorbeeld werken met overzettreden.


Om de breedte te meten kun je zelf even vogelen met een. Van een onbehandeld eiken toplaag, met een antislipstrip, tot verschillende soorten laminaat.

Of renoveer de trap met vinyl. Of plaats er trapmatten overheen. Als u deze optie toepast dan besteld u de extra materialen om een trede bij een open trap rondom af te werken. Onze traprenovatie is ideaal voor klussers die hun oude trap willen.


Als je jouw trap zelf wilt renoveren is het wel belangrijk om materiaal te kiezen waarmee je dat ook gemakkelijk kunt doen. Binnen één dag zelf je trap renoveren , met verbluffend resultaat. Geen zaagwerk en ingewikkeld opmeten of dure renovatiebedrijven die de klus moeten klaren. Dat komt omdat het renoveren van een trap best veel tijd en nauwkeurigheid vraagt en vooral bij een draaitrap ontstaan en bij doe het zelf werk er vaak.


Je trap renoveren kan met heel wat technieken en materialen. Ontdek hier de mogelijkheden van traprenovatie met prijs advies en informatie. Bij een traprenovatie denk je al snel dat het erg veel tijd en moeite kost. Maar dat hoeft helemaal niet.


Ga jij je trap renoveren ? Kies voor je trap bekleden, de trap verven of een traploper. Trap renoveren met laminaat:. Bekijk deze pin en meer op Zelf maak ideeën van Dani Jelle.


Een trap bekleden met laminaat is een klus die de betere klusser zelf kan klaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.