woensdag 16 maart 2022

Zwarte traptreden

Zwart is erg trendy, zeker in moderne interieur. Heb je al eens aan een zwarte trap gedacht? We geven tips om een zwarte trap te combineren! Ook voor trendy trapbekleding in zwart en grijs bent u bij ons aan het juiste adres!


Ontdek onze zwarte en grijze zelfklevende trapmatten! Trapmat zelfklevend zwart stuks 56x20cm kopen?

Chique, sierlijk en functioneel in een. Onze traptrede is bij de juiste voorbereiding een ideaal product! Voor een moderne trap combineert u kleuren voor de traptreden en stootborden, bijvoorbeeld zwart met wit of wengé met rvs.


Kortom, u bepaalt wat wij maken! Aluminium trapneus aluminium zwart. Antislip rubber strip op de traptreden voorkomt valpartijen!


Met deze strakke en moderne traptreden van beton in de maat 45x15x50cm creëert u eenvoudig een mooie trap met een exclusieve uitstraling. De traptreden zijn massief. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

NU IN DE AANBIEDING OMSCHRIJVING: Deze anti slip rubber strip zit op een rol van meter. Deze zwarte strip is geschikt voor alle soorten houten en stenen traptreden. Micostep anti-slip trapmatten, gratis verzending binnen Nederland en België bij afname van trapmatten of meer. Bij GAMMA kun je terecht voor elke soort traprenovatie, voor traptreden en overzettreden.


Bovenstaande prijs is de adviesprijs per stuk incl. Ontdek en bewaar ideeën over Zwarte trap op Pinterest. Meer ideeën over Trappen, Zwart geschilderde trap en Geschilderde trap. Geef uw tuin net dat beetje extra uitstraling! Met een eenvoudig constructie cre?


Maat: 15cm hoog – 50cm diep onderkant – 100cm breed Kleur: Zwart Dit is een B-keus Partij. Traptrede 40x20x40cm zwart. MACLEAN antislipprofiel voor traptrede zwart , x mtr. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor rubberen traptreden aanbied.


Zwevende trap voorzien van een tussenbordes uitgevoerd met zwarte traptreden. Sierbestrating Jonk biedt je een ruime keuze aan traptrede tegen de scherpste prijs! Antraciete traptreden , vol beton in het formaat 18x40x100cm.


Het perfecte formaat voor het maken van een trap. Wij leveren maatwerk en uit voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.