maandag 11 april 2022

Zuignap raam

Bespaar tot wel via kiesproduct. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten en formaten zuignappen. Bent u op zoek naar een ander formaat of soort of wilt u een grote afname doen, vraag dan. Afhalen is mogelijk, Particulier en Zakelijk.


Maar je kunt deze types ook gebruiken om bijvoorbeeld foto’s op een glad oppervalk zoals een spiegel of raam op te.

Bestel nu online je zuignap in diverse maten. Resultaten van zoekmachines! Raam Beachflag met zuignap. Deze handige zuignap met beachflag is zeer geschikt om promotie te maken tegen ramen of vlakke ondergronden.


Wanneer je niet wilt dat er lelijke plakband restjes op je raam achterblijven dan heb. Het rubber zelf ziet er normaal uit alleen wil. Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux.


Voor iedereen een voordeel.

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Zuignap voor de dashcam BL95. Altijd op letten als u de zuignap van het raam haalt dat u het lipje gebruikt om het vacuüm op te heffen.


Tomtom houder zuignap voor je raam ! Speciale zuignap voor het gemakkelijk verwijderen en plaatsen van autoruiten. De zuignappen staan onder een lichte hoek om zowel voor platte als gebogen ruiten. Kan bevestigd worden aan het raam met de zuignap , zeer sterke zuignap ! Hoge kwaliteit raam houder voor TomTom navigatie systemen. Gebruik uw telefoon op een veilige manier in de auto door hem aan het voorraam te bevestigen. Deze houder heeft een extra stevige zuignap.


Set van 8x zuignap haakjes. Gemakkelijk te bevestigen op. Plak deze camera eenvoudig op het raam.


De buitenthermometer van Nijntje met haar ballon kun je met de zuignapjes buiten op het raam plakken. Zo kun je binnen zien hoe warm of koud het is. Dat geldt ook voor de bevestiging op het raam.

De zuignap aandraaien kost behoorlijk kracht en dan nog niet te spreken over het losdraaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.