vrijdag 31 maart 2017

Afstandhouder deur

Een nieuwe deur op maat kiezen? Ontdek wat Belisol voor u kan doen. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!

De grootste collectie kastdeuren online! Kastonderdelen tegen lage prijzen. Set geleide- afstandhouders zwart tbv schuifde bij.


Dit roestvast stalen schuifdeursysteem heeft een geborstelde finish en wordt op de bovenkant van de deur. De standaard afstandhouders die bij de schuifdeursystemen zijn 34mm lang, hiermee kun je een deur tot 4cm ophangen. Schuifsystemen sets enkele deur met vast zijpaneel. Deze afstandhouder is geschikt voor deuren met een deurdikte van mm.


De afstandhouder wordt geleverd inclusief een bout voor bevestiging in beton en een schroef.

Alle soorten afstandhouders bij De Voordelige Groep. Groot assortiment Prijzen zijn inclusief BTW Telefonisch advies. Uw partner voor handel en industrie. Afstandhouders worden gebruikt om afstand te houden tussen funderingsbekistingen en wapeningsstaal. Uw leverancier voor al uw afstandhouders , afdekkapjes en afstandbussen.


Hulp nodig of advies bel naar Tel. Wil je deuren of ramen op een kier vast kunnen zetten? Bestel dan kierstandhouders.


Voor naar binnen- en naar buitendraaiende deuren en ramen geschikt. Nemef heeft een hekel aan inbrekers en houdt deze graag buiten de deur. We hebben ook een set met. Sencys kunststof spietjes zijn afstandhouders die geschikt zijn voor gebruik bij laminaat en parketvloeren.


Standaard en in Long Bolt formaat. Materiaal RVS2en RVS304. RVS afstandhouders snel en goedkoop. Voorverpakt in een set van stuks.

Goede raamsluiting voorkomt dat uw ramen ongewenst open of dicht gaan. Wil je voor jouw woning een écht goed schuifdeurbeslag? Dan zijn wij ervan overtuigd dat er geen betere is dan deze.


Deuren tot 1kilo hangen zonder enige moeite. Welke deuren van uw woning zou u willen voorzien van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.