vrijdag 31 maart 2017

Oude glas in lood ramen

Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Hier vind je een uitgebreid assortiment oude en antieke glas in lood ramen ! ZEER grote voorraad oude en antieke glas in lood ramen TIP Wij hebben een zeer grote voorraad glas in lood ramen in alle soorten en maten en in alle stijlen.


Info over oude glas in lood ramen. Resultaten van zoekmachines!

Zeer fraaie oude glas in lood deur. Links onder en boven hout iets beschadigd. Wanneer gewenst tegen meerprijs in onze machinale werkplaats te vermaken.


Foka heeft honderden Tiffanylampen op voorraad. Naast import maakt Foka ook Tiffanyglaslampen in eigen atelier. Glas in lood ramen stuks ruitjes stuk zie.


Voorstellende fragment uit het banket van pieter brueghel de oude. Een serie prachtige gebrandschilderde glas -in-loodramen maakt de markante uitstraling van de Oude Kerk compleet. De ramen in de Oude Kerk zijn zeer kleurrijk;.

Bekijk het bord oude ramen van oudedeur op Pinterest. In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod aan glas in lood deuren en gebrandschilderde ramen. Prachtig oud jaren glas in lood raam.


Oud glas - in-lood te koop aangeboden voor bijvoorbeeld in uw voordeur of als raampje. Bekijk de collectie op de website of in het atelier. Beschrijving Wij richten ons op de in- en verkoop van oude , vaak historische, bouwmaterialen. Men treft glas in lood wel aan in oude herenhuizen,. Bekijk alle prijzen van Ramen glas en bespaar tot.


Mooie oude glas in lood schilderij van. Benodigdheden voor het maken van loodglas ramen , decoratieve objecten. Geke Mijn naam is Geke Schepers, jaar, moeder, echtgenote, vriendin en collega. Allemaal erg belangrijk natuurlijk, maar mijn passie is wonen en dan vooral Franse. Wij maken ramen van glas in lood zowel voor oude als nieuwe huizen.


Ook is een glas in lood raam zeer geschikt als kleurrijk anti-inkijk raam. In het trappengat tegen de inkijk en toch volop van het licht te genieten. Deze glas in lood ramen hangen in het raam aan haken. In totaal zijn het vier ramen , die.


Een oud maar nog springlevend ambacht.

De techniek van glas in lood is al heel oud en werd destijds toegepast omdat grote ramen nog niet gemaakt konden worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.