vrijdag 25 augustus 2017

Geitenbrok prijs

Geitenbrok prijs

Binnen de groep herkauwers neemt de geit een bijzondere plaats in. Ons huismerk geitenbrok , een brok die zorgt voor gezonde en vitale geiten. Extra voordelig: Een volle pallet!


Kasper Fauna Geitenkorrel kunt u eenvoudig en goedkoop bestellen bij uw online dierenwinkel, Brekz. Het adres voor al uw voordelige dierenartikelen. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit maar wel voor een scherpe prijs. Er is keuze gemaakt uit grondstoffen die voor een geit gezond.


Vroeger werd in NL ook veelal schapenbrok aan geiten gegeven, omdat er nog geen geitenbrok op de markt was en men ervan uitging dat geiten en schapen dezelfde. Samenstelling: gerst, maisglutenvoer. Vanaf: € 54-€ 52-Bekijk dierenverblijf. Geitenbrok is speciaal samengesteld voor de kleine herkauwer. Kippenhok Leeuwarden x x mtr.


PED tot stilstand gekomen,. Indien u meer bestelt, bestelt u in een. Versele-Laga Country`s Best Cuni Top Pure. Toevoegen aan winkelwagen.


Wij leveren meer dan zeventig producten voor varkens, vleesvee, melkvee, melkgeiten en rosékalveren. Populair bij onze afnemers zijn onder meer aardappelsnippers. Helaas zijn vragen ontrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat dit varieert.


We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden,. Dit product is niet uit voorraad leverbaar. Prijs : € 19- (meerprijs) Geitenplateau.


Ik kan nergens achter de prijs van een krachtvoersoort komen, met nadrukkelijk aandringen toch een paar prijzen los gekregen. Maar het zou met de huidige. Speciaal voer voor geiten.


Heerlijke complete voeding voor alle geitjes, ook de melkgevende geiten. Bestel het snel en goedkoop bij Brekz! Ik hoor u denken, afhankelijk van de locatie? Jazeker, de prijs van goed zand is niet alleen onderhevig aan het product, maar ook aan de transportkosten.


Info over schapenbrok prijs. Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.