vrijdag 25 augustus 2017

Motor reinigingsmiddel

Reinigingsmiddel bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Onderhouds- en reinigingsmiddelen koop je bij MotorKledingCenter, de specialist. Met deze middelen gaat hij stralen!


Gratis levering vanaf €2- Deze motor reiniger lost gom, vernis en sludge in de motor op en verwijdert allerlei schadelijke neerslagen.

Want we gaan er niet over liegen: het motorblok schoonmaken is een uiterst lastige en vervelende klus. De plaats van de motor maakt het moeilijk werken,. Ik lees nu wel dingen over motor flushen enz, maar is dat wel ok voor ons oude bolides ? Bij een reinigingsmiddel zou ik oppassen,. Op deze manier kunnen we een inschatting maken van de mate van vervuiling en bepalen hoeveel reinigingsmiddel.


Het inwendig reinigen van de motor door een. Op zijn tijd reinigen is dus. Koop de Motul EMoto Wash reinigingsmiddel bij MotorKledingCenter.

L Motor reinigingsmiddel met beschermende eigenschappen. Kosteloos retour Grote voorraad. Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Profiteer van Super Aanbiedingen!


Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Laagste Prijs van Nederland! Om je motor in topconditie te houden, store moet je hem regelmatig reinigen. Dan voorkom je dat je motor er minder fraai gaat uitzien en dan. Tijdens de reiniging wordt het reinigingsmiddel constant onder druk toegevoegd aan de motor.


Na de behandeling kan de motor weer net zoveel vermogen leveren als een. Mijn golf start heel moeilijk met een warme motor en hij viel bijna uit onder het rijden. Daarbij komt ook dat als je veel drab in de motor hebt het beter is olie en filter te vervangen (gebruik de voorgeschreven olie en geen Gamma shit),. Welkom op de website van Forté!


Forté is de onbetwiste specialist in motor en brandstofsysteemreiniging en laat als geen ander motoren schoner én beter presteren. Ik heb vorige week de autoglym engine cleaner gebruikt. Zoals ik het heb gedaan: Motor aanzetten, engine cleaner aanbrengen even kort laten.

Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want. Ik heb een ( huis, tuin en keuken) hogedrukreiniger van Karcher, en wil daar mijn motor mee schoonspuiten.


Er zit een slangetje bij waarmee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.