vrijdag 25 augustus 2017

Marmer wit

Wij hebben een breed assortiment voor keukenbladen, badkamers, vloeren, wandbekleding, trappen, vensterbanken en nog veel meer! Wit marmer is veruit de bekendste marmersoort. Er zijn verschillende soorten van Carrara.


Dit salontafeltje met marmeren blad en ijzeren poten staat uitstekend in de woonkamer. De combinatie van glad marmer en de zwart of gouden voet is tijdloos en op vele.

Egaal wit marmer geldt als een teken van puurheid en onsterfelijkheid en van succes met studie. Vind wit zwart marmer tegels op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Marmer kent verschillende kleuren,. Bijzettafel marmer wit - 30xcm.


Stijlvol vierkant bijzettafeltje met een wit marmerblad en een frame van staal. Ook verkrijgbaar in zwart.

Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel. Altijd de beste deal voor jou! De Calacatta is verkrijgbaar in een. De meeste soorten wit marmer worden alleen.


Vensterbank marmer composiet Polare wit 25xcm. Prachtige marmer composiet vensterbanken in diverse kleuren! Zeepschaaltje marmer - wit.


Stijlvol zeepschaaltje met een marmeren uitstraling voor in de badkamer. Lijns webshop in marmer voor interieur en keuken. Laat je marmeren product thuis bezorgen! Salontafel Ostana is een moderne, ronde tafel gemaakt van massief marmer. Deze trendy tafel vind je online bij Leen Bakker!


De salontafel Will vult de huidige collectie van marmeren salontafels prima aan. Door zijn rechthoekige vorm en unieke stijl kan Will in verschillende ruimtes binnen. Binnentegel gepolijst glanzend geschikt voor gebruik als wandtegel en vloertegels.


Mooie kwaliteit plakplastic met marmer decor.

Dit plakfolie geeft een luxe uitstraling aan badkamer, keukenkastjes of andere objecten. Vlekken verwijderen van natuursteen. Natuursteen reinigen zoals marmer , travertin, graniet, Belgisch hardsteen en Chinees hardsteen.


Muurstrippen in de kleur wit , met een glimmertje. Het zelfklevende folie is. Deze gelaagde Steenstrips kunt u zelf plaatsen. Kijk eens naar ons totale assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.