dinsdag 22 augustus 2017

Styropor bol

Lage prijzen, snelle levering door grote voorraad. Afhalen op afspraak is ook mogelijk. Het platte kantje komt door het aanhechtingspunt in de mal. Styropor ballen worden veel gebruikt met Kerst.


Dit is naar verhouding groot bij een. Piepschuim styropor bol met een doorsnee van cm.

De bol bestaat uit twee halve bollen. Je kan deze piepschuimbollen goed gebruiken om te bekleden met mos, wol. Alle maten bollen van styropor. Scherpe Prijzen Groot Assortiment Voor h. Geschikt voor diverse hobbydoeleinden. Groot assortiment piepschuim ballen en balletjes voor particulier en bedrijf.


Goedkoop en snel uit eigen voorraad geleverd. Klik hier voor onze webshop!

Vandaag bestel morgen in huis. Kom langs in onze showroom of bestel direct online. Eigenschappen en voordelen: Waterafstotend Beschikbaar in verschillende maten Prijsgunstig Gebruik: Bruikbaar in. Waaronder textielverharders zoals Paverpol, Powertex, Pretex en. Shop bij De Kwast, de grootste Online Winkel voor Kunst en Hobby.


Artikel-info: Tempex bol Afmeting: ca. Zoek een product: De meest veelzijdige decoratieverharder ☰ Navigation. Originele styropor bol (hol) in doorsnede cm. In Elsje-Fiederelsje`s webshop kunt u terecht voor leuke cadeautjes, tuin en woondecoraties, natuurlijke materialen, pompoenen, cadeaumanden met pompoenen. Het witte materiaal is slagvast en gemakkelijk te verwerken.


Holle halve bol van tempex, voor diverse decoratieve doeleinden. U heeft nog geen produkten in uw winkelmandje. Het lichtgewicht piepschuim materiaal is makkelijk te verwerken en te bevestiging aan bijv.


Te gebruiken om styropor te bewerken met stand ( styropor smelt bij stand 2) en bij Powerprint met stand 1. Vanaf 150mm zijn de bollen twee-delig en hol van binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.