donderdag 7 september 2017

Afhouders

Vind afhouders op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Zoals een afhouder deel uitmaakte van de bemanning van een vissersschip dat uitvoer ter vleetvisserij, zo kende men bij de beugvisserij de. Uit eigen voorraad leverbaar en voor 17:besteld de volgende dag in huis!


Deze allround onderlijn is overal geschikt voor. Klik hier om de introductie van uw Welkom pagina te wijzigen.

Dit is de eerste pagina die een bezoeker ziet als hij uw website bezoekt. Lijn met afhouders : Als afhouder gebruik ik de plastic afhouders die ik bij de hengelsportzaak koop en waaraan ik aan de ene kant een tonwartel bevestig, en aan de. Ze zijn er weer zelf gestoken steekzagers. Bestelling is even bellen of mailen. U kunt tot 22:uur uw aas nog komen ophalen dus aarzel niet om ons te.


De demontabele afhouders zijn zo simpel te bevestigen, gewoon een knoopje in je hoofdlijn en de rest wijst zichzelf uit. De uitschuifbare afhouders van Midnight Moon zijn perfect om een zogenaamde weegschaal montage van te maken. Onderlijnmontage met twee stalen afhouders Een goede onderlijnmontage voor het vissen op schar, bot, wijting enz.

De afhouder is in lengte in te stellen en uitschuifbaar. Ontworpen voor: vissen op zee, van op de kant of op een boot. Afhouders hengelsport driehoekige afhouders cm. Dan ben je bij jesteigertje.


Bekijk hier ons assortiment. Al meer dan 1Jaar een begrip in IJmuiden en omstreken! Buiten deze openingstijden bent u op afspraak ook zeker welkom. IYS Hengelsport, de grootste hengel en watersportwinkel van de bollenstreek! Maar liefst 5mwinkeloppervlak!


Wij gebruiken cookies om te zorgen dat je goed en persoonlijk wordt geholpen. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen advertenties en andere content aanpassen. Waarschijnlijk de meest bekende en traditionele 3-haaks Paternoster voor het allround vissen op platvis.


Aan de metalen afhouders zijn de zijlijnen middels ton. De nummer één motortassen winkel van Nederland. Flashmer JAPANSE AFHOUDERS HENGELSPORT 3xCM STAAL voor slechts €. Uitgebreid assortiment ladder accessoires voor aluminium ladders.


Een ander veelgebruikt systeem bestaat uit schokabsorberende afhouders en staalkabels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.