donderdag 7 september 2017

Onzichtbare plinten

Vanaf €1Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Geen MDF, maar ander hout? Bezoek onze winkel in de buurt of bestel nú eenvoudig online bij Leen Bakker!


Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu!

Bekijk onze uitgebreide collectie Plinten. Minimalistische architectuur zweert bij strakke lijnen, soberheid en een ‘terug naar de essentie’-mentaliteit. Wie daar voor kiest trekt die lijn uiteraard ook. Bij de afwerking van de betonvloer hoort steeds een plint.


Onzichtbare plinten geven uw interieur een strakke look én beschermen uw muren. Interieurarchitect Ken Creemers geeft advies. Het laatste obstakel zijn de klassieke opbouwplinten.

Via de invisiplint, “ onzichtbare plinten ”, heeft u nu ook daarvoor de perfecte oplossing. In moderne, minimalistische architectuur primeert pure zuiverheid in al zijn aspecten. U heeft al weet van de invidoors met hun onzichtbare scharnieren. Dan blijft er nog één aspect over en dat is namelijk de bijna onzichtbare plint. Het strakst is volgens mij géén plint.


Wij leveren aluminium plinten van hoge kwaliteit in verschillende modellen. Een strak interieur begint bij een aluminium deurkader dat ingepleisterd wordt en dus na afwerking niet meer te zien is. De MDF kabelplint met kabelkanaal stelt u in staat een redelijke hoeveelheid kabels achter uw plint te verbergen. Kabelplinten met kabelkanaal.


Als het laminaat is geleg hoef je alleen nog de zijkant mooi af te werken. Gebruik hiervoor de juiste plint. Praxis heeft een uitgebreid assortiment. Plaats eenvoudig een zwevende plank met onze verdekte schapdragers.


Ons onzichtbare ophangsysteem is mooi voor iedere kamer! Met een verstekzaag en wat houtlijm klaar je deze klus zelf.

Plinten zorgen voor een leuke toets in je interieur. Méér dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Geheel in lijn met de stijl van zijn deurframes stelt Xinnix deze maand een nieuw afwerkingsconcept voor een geïntegreerde plint voor. Op het vlak van binnendeuren resulteert dat in ingewerkte scharnieren, onzichtbaar. Het totaalplaatje klopt dankzij ‘ onzichtbare’ plinten.


Nergens in de woning is een plint te bespeuren, althans niet op het eerste zicht. Dankzij de invisidoor kaders zijn. De eigenaars van deze privéwoning in Waregem gingen uit van een strak interieur, waar deuren onzichtbaar opgaan in de wanden en plinten geen onnodige aandacht trekken.


Bij een gietvloer kan je kiezen om te werken met of zonder plinten , maar ook onzichtbare plinten zijn mogelijk. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden. Goedkope kunststof (PVC) plinten van de Plintenstunter.


Verkrijgbaar in wit, grijs en zwart. Geschikt voor alle soorten vloeren. Wij hebben de goedkoopste vochtwerende MDF plinten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.