donderdag 12 oktober 2017

Afzelia hout

AFZELIA DOUSSIE Wij hebben een ruime voorraad Afzelia. Afzelia is een houtsoort, onder andere uit tropisch Afrika, zoals Kameroen. Het hout is tot roodbruin van kleur, hoewel het ook lichter van kleur kan zijn. Er worden verschillende soorten hout verhandeld onder de naam Afzelia.


Familiebedrijf Noordman Hout is een groothandel in hout - en bouwproducten.

Vanuit vestigingen in Leiden leveren wij al meer dan 1jaar onder meer aan de. Het keurmerk voor goed bosbeheer. Bij goed bosbeheer moet worden voldaan aan de hoogste eisen op.


Hiervan wordt de soort doussié (A. dipindensis) gezien als de mooiste en de beste. Een exclusieve maar gewilde houtsoort voor de houten vloer is Afzelia. Dit harde hout heeft een fraaie kleur en egale structuur.


Koop of Verkoop afzelia op Marktplaats. Atibt: Doussié: Andere namen: 1.

Houtsoort Afzelia Doussie is een bijzonder sterke en duurzame houtsoort. Herkomst West- en centraal Afrika. Eigenschappen van Afzelia hout.


De verschillende Afzelia houten staan bekend om hun uitstekende eigenschappen, maar in de praktijk geldt doussié als de beste. Geïnteresseerd in Afzelia vloeren? Bij Parketmeester kunt u veel houtsoorten verkrijgen! Kom langs of maak een afspraak voor advies op maat.


Afzelia De afzeliasoorten staan bekend om hun uitstekende eigenschappen, waarvan doussié doorgaat als de sterkste van de familie. Wanneer het hout aan het daglicht wordt. Zowel botanisch als qua eigenschappen staat merbau dicht bij afzelia. Draad: Recht tot min of meer.


Deze houtsoort wordt veel gebruikt om raamkozijnen en. Botanische naaAfzelia ssp. Groeigebied:Afrika Deze soorten Afzelia zijn te onderscheiden middels de diverse kleuren van de inhoudsstoffen.


Parketvloershop helpt u graag verder met een nieuwe vloer. Homé Hout BV kan aanbieden: Afzelia ,Gombé,Iroko,Moabi,Muninga,Padoek,Sapeli,Rodesian Teak,Wengé,Aspen,Amerikaans Kersen,Basralocus,Orelha de Macaco,Cambara,Hard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.