donderdag 12 oktober 2017

Metselstenen oud

Maak kennis met het nieuwe Vandersanden en laat je inspireren op onze website. Steenhandel Geurds is gespecialiseerd in verschillende soorten (sier)bestrating, natuursteen en klinkers. Kersbergen koopt deze oude metselstenen in en maakt deze allemaal met de hand schoon waarna ze worden geselecteerd op kwaliteit en op pallets worden gezet om weer.


Binnen werkdagen geleverd Achteraf betalen Thuiswinkel Waarborg. Stenenstunter metselstenen.

Deze sortering is leverbaar in WF, WDF en Restomat (exacte maten volgens fabrieksopgave). De specialist voor metsel-en gevelstenen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. We hebben een overzichtelijke en mooie showroom met een breed assortiment.


Rode baksteen - Oud Brabant. Alle metselstenen bij Bouwmaat zijn vuurvast en bij elke. Wienerberger Waalformaat gevelsteen oud rose rood vormbak HaaftenMaattolerantie T2. Oude handvorm ijsselstenen is een handgevormde metselsteen die vroeger aan de IJssel gebakken werd.


Metselstenen in vele maten, kleuren en voordelige prijzen!

De oude metselstenen staan ook bekend als antieke ijsselsteentjes. Partij oude bakstenen , metselstenen rood , beetje genuanceerd. Prachtige partij oude antieke metselstenen , de stenen zijn van honderden jaren terug en komen uit een oude woonboerderij. De stenen die op deze afbeelding staan zijn.


Gerecupereerde metselstenen , gebikte ijsselstenen, rijnstenen, waalstenen etc. Altijd een metselsteen die past bij uw wensen. Omdat deze oude metselstenen tegenwoordig erg schaars zijn, hebben wij ze vaak beperkt op voorraad. Evenals bij de oude ijsselsteentjes,. Informatie Antieke ijsselstenen en oude ijsseltjes is de specialiteit van De Opkamer.


Door het slopen van oude panden komen nog regelmatig oude metselstenen vrij. Kersbergen is een bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel inkoop als verkoop van oude antieke bouwmaterialen zoals oude antieke metselstenen. A-kwaliteit metselstenen in diverse kleuren en formaten.


Onze prijs is laag omdat wij restpartijen metselstenen aanbieden. Gevelbakstenen Online Kopen De Laagste Prijsgarantie! In de showtuin in Bergharen kunt u het gehele assortiment bekijken.


We begrijpen dat u daarom dé juiste gevelsteen wilt vinden.

Dankzij het sterke merk Terca en zijn collecties bakstenen bent u zeker van. Voordelige gevelstenen van topkwaliteit. Verkrijgbaar in vele kleuren!


Beste online prijs voor renovatie en verbouwing. Klik dan hier om contact met ons op te nemen. Bruine handvorm waalformaat metselstenen.


Bekijk het grootste bruine handvorm waalformaat metselstenen aanbod van Nederland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.