maandag 23 oktober 2017

Gelamineerde liggers overspanning

Lengte ( H) = vrije overspanning tussen steunpunten Belastingen. Heko Spanten bv kan uw gelamineerde liggers tot een. Mogelijke overspanning – m Gebruikelijke dakhelling – 5° Onderlinge afstand – m Uitkragingen aan beide zijden mogelijk Breedte van de liggers 10. Het eigen gewicht van onze vakwerkliggers is relatief laag, zo kunnen we namelijk makkelijker grote overspanningen.


Voordelen onze gelamineerde houten liggers.

Info over gelamineerde liggers prijzen. Resultaten van zoekmachines! Dat is niet verwonderlijk. Gelamineerde houten spanten worden steeds populairder.


Er vindt een ‘revival’ plaats naar een warmere aanblik van overspanningen , ook. Door het vingerlassen biedt het de mogelijkheid van overspanning met vrijwel onbeperkte lengte. Met gelamineerde houten liggers kunnen grote overspanning gerealiseerd worden.

Bij een overspanning van meter moet je denken aan houten balken met een hoogte van ca. Je kunt dan gaan naar gelamineerde liggers (TJI). Toepassing van gelamineerde houten liggers staat altijd in het. Voor grotere overspanningen zijn ook houten bruggen met stalen voorspandraden leverbaar.


Om toch grote overspanningen te realiseren is lamineren een mogelijkheid. Het produceren van deze liggers vindt veelal machinaal plaats. Door lamineren en vingerlassen kunnen overspanningen tot wel meter. Ook qua vorm bieden gelamineerde houten liggers uiteenlopende mogelijkheden. Omdat gelamineerd hout een gering eigengewicht heeft, ligt zijn bijzondere sterkte bij grote overspanningen.


Liggers met veranderlijke hoogte alsook met eenvoudige. De beperking is het transport. Afhankelijk van de houtsoort zal het element worden opgebouwd uit lamellen v. SurEn Onderspannen ligger.


Hierdoor zijn de liggers geschikt voor dragende constructies en grote overspanningen. Naast levering van bijvoorbeeld gelamineerde liggers bieden wij u tevens de mogelijkheid om een volledige constructieberekening door ons uit te laten voeren. Het vervaardigen van deze gelamineerde liggers vind veelal machinaal plaats,.

Stel er is sprake van een houten ligger welk een overspanning heeft van meter en wordt belast met 6mm dakvlak. Hoe zwaar moet de houten ligger zijn? Gratis online berekening van ligger op steunpunten.


Voer de belasting, lengte, materiaal en profiel in. Rekenresultaten zijn maximaal moment, maximale spanning en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.