maandag 23 oktober 2017

Meranti glaslatten prijzen

Artikelen tot van in totaal. Meranti glaslat Aafm 15x28mm 1x gegrond. Goedkoop,Op artikelniveau komt u automatisch een foto en maatvoering tegen. Glaslatten voor het opsluiten van glas in een kozijn, raam of deur.


Ventilatie latten en diverse modellen an afmetingen.

Nu Online bestellen voor 12. Bent u op zoek naar tropisch hardhout voor een betaalbare prijs? Wij verkopen betaalbaar meranti hout en bezorgen dit natuurlijk bij u op. Uit voorraad leverbaar: glaslatten , neuslatten, opdeklatten, sponninglatten en ventilatielatten, meranti volhout, onbehandeld of gegrond.


De neuslat wordt toegepast bij het plaatsen van dubbel glas. De meranti glaslat beschermt niet alleen de onderdorpel van het kozijn maar zorgt ook. Info over meranti glaslatten.


Resultaten van zoekmachines!

Geschikt voor diverse toepassingen Voor o. U bent niet ingelogd als bedrijf. Prijzen worden weergegeven inclusief BTW. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze. Ook voor al uw kozijnen op maat en.


Advertenties met betrekking tot prijs glaslatten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Zowel onbehandeld als gegrond (2x of 3x) of in de kleur transparant teak.


Het grootste deel is zowel blank als gegrond op voorraad! Het voordeel van een ventilatie. De glaslat is reeds voorzien van grondverf.


Alle ruige maten kunnen door ons in de door u gewenste maatvoering geschaafd worden. Welk formaat uw houten kozijn ook heeft, u kunt altijd bij ons terecht. Hardhouten glaslat wit voorgegrond.


Te verkrijgen in verschillende lengtes. Bel of mail voor de actuele voorraad en bij.

Tijd voor een nieuw kozijn? Het kozijnhout is van meranti en reeds voorgeprofileerd. Onze kwaliteit glaslat uit voorraad - Glasherstel Nederland. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.


Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor glaslatten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.