maandag 23 oktober 2017

Harcostar regenton standaard

Bespaar tot wel via kiesproduct. Alles voor je tuin - Tuinartikelen! Harcostar regentonstandaard. Deze regenton heeft een inhoud van 1liter. Voor universeel gebruik bij regentonnen.


Op de tweede afbeelding wordt de.

Standaard bijgeleverd met aftapkraan en kinderveilig deksel. Voordelig online bij Agradi. Geschikt voor regenton BE Green 2liter.


De tonnen zijn standaard voorzien van twee voorgeboorde gaten, voor de aansluiting van de vulautomaat. Het voordeel van een standaard onder uw regenton is dat het eenvoudiger is. In diverse merken verkrijgbaar!


De opvang van hemelwater biedt vele voordelen en is uiteraard milieubesparend en reduceert uw kosten! Regenton bestel je in onze webshop. De harcostar regenton zijn er in verschillende afmetingen.

Ook kunt u kiezen of u een kunststof regenton antraciet of een groen harcostar regenton. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Waterpompen voor beregening- systemen en div. Bestel alle soorten Tuinartikelen! Tuingereedschap I Tuinkassen I. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor regentonnen aanbied.


De kunststof regentonnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals groen. De regentonvoet universeel groen is een stabiele standaard voor het plaatsen van een regenton. Deze groene regentonvoet zorgt ervoor dat de regenton veilig en stabiel. De tapkraan heeft een standaard aansluiting en kan dus ook eenvoudig op bijvoorbeeld een tuinslang. De Nature regenton standaard is de uitbreiding voor de Nature houtlook regenton van 1liter.


Sterke houten standaard voor onder een regenton gemaakt van degelijk Douglas hout. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Schrijf een eerste review over dit product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.