donderdag 30 november 2017

Altrex rolsteiger heavy duty 3400

Bespaar tot wel via kiesproduct. De vouwsteiger (module A) kan snel en eenvoudig worden doorgebouwd tot een. Module C is enkel te gebruiken in combinatie met module A en B, om tot een werkhoogte van meter uit. Coolblue: alles voor een glimlach.


Ontworpen en vervaardigd in Nederland staat deze Heavy Duty steiger garant voor een veilige verhoging van je werkvlak.

Lichtgewicht en oersterk aluminium. Van rolsteiger tot modulaire triangelbrug. De steiger wordt namelijk aangeboden in verschillende opbouw modules. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Op zoek naar een aluminium steiger of rolsteiger ? Bestellen op de webshop is eenvoudig. Ga naar het artikel van uw keuze.

Klik vervolgens op de knop ‘In winkelwagen’. De rolsteiger kan snel worden opgebouwd tot een. Dankzij de professionaliteit lenen Heavy Duty -producten zich bij uitstek voor.


Shop nu alle klus artikelen online. Rolsteigers Alumexx, Hoge kwaliteit! Klus artikelen voor lage prijzen. Profiteer van zakelijk voordeel op Altrex producten! In een handomdraai bij u geleverd.


Module B is enkel te gebruiken in combinatie met module A, om tot een werkhoogte van meter. Resultaten van zoekmachines! Deze Heavy Duty -ladder is. Aluminium rolsteigers online kopen vanaf € 4879. Voor 15:uur bestel morgen uw nieuwe rolsteiger in huis.


HEAVY DUTY STEIGERS Relax. Gratis verzending in Nederland en België. Bekijk ons uitgebreide assortiment Altrex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.