woensdag 29 november 2017

Isolatie boot

Stop geluidsoverlast en trillingen op uw boot ! We wensen je veel shopplezier. ISOLATIE bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Geluidsproblemen op uw jacht?


Alle drijvende objecten zijn gevoelig voor het ontstaan van vochtige plekken door condensvorming.

Akoestische materialen voor het tegengaan van trillingen in het casco, motorgeluid en andere geluidshinder in uw boot. Ruime keus uit isolatieplaten. Vandaag bestelt, direct verzonden! Scheepsisolatie is een van onze specialisaties.


Laat uw boot isoleren zodat u geen last heeft van condens afzetting of andere vormen van vocht. Met Isoship kan iedere bootbezitter op eenvoudige wijze zijn of haar boot optimaal isoleren tegen vocht. Isoship is daarom uitermate geschikt voor natte ruimtes.


Resultaten van zoekmachines!

Motorgeluid van uw boot dempen met isolatie van de motorruimte. Bestel de oplossing nu op onze webshop. Kies de juiste motorisolatie.


Sommige boten maken zo veel herrie tijdens het varen, dat het varen in de boot simpelweg niet. Efficiënte geluidsisolatie voor boot , motor en isolatie in de scheepsbouw zorgen voor een rustige vaart. Als u gaat reizen per boot , kunt u rekenen op een ontspannen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Isolatie bestel je in onze webshop.


Zelf heb ik hier wel eens isolatie gekocht, ze leveren allerlei soorten isolatie. Als je je boot wilt verkopen binnen jaar is het best een goede keuze. De motorruimte isolatie is zodoende voorzien van een vocht- en olie afwerende toplaag waardoor het schuim zijn lange levensduur behoudt.


Info over uitlaat isolatie boot. Ik wil mijn boot gaan isoleren. Als er geen aluminium folie op het product aanwezig is, dan tussen de betimmering en de isolatie zelf een folie aanbrengen.


Wetenswaardigheden over de bouw van mijn schip. Kurk op rol voor isolatie (interieur) van uw boot Met kurk de binnenzijde van uw boot isoleren: kurkrol eenvoudig op maat te snijden en te verwerken. Ik had bedacht dat we op mijn boot de isolatie tot een centimeter onder de dikte van het grondhout konden spuiten.

Gebruik dus alleen die brandstoffen als de uitlaatgassen ervan naar buiten de boot gevoerd worden. Op een romp die aan de binnenkant geïsoleerd is,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.