woensdag 13 december 2017

Antislip badkamervloer

Voor elke tegel de juiste oplossing. Forbo Eurocol, al jaren een begrip. Bekijk hier alle antislip coating badkamer producten, zoals antislip tegels voor in de badkamer. Eenvoudig badkamer tegels antislip maken.


Voor zwembaden, sanitaire voorzieningen, horeca en de.

Met een Slidex antislip behandeling worden de gladde tegels in uw badkamer stroef in natte toestand. Antislip tegels kopen voor uw badkamer? Natte voeten, natte tegels.


Glanzende, geglazuurde vloertegels zijn dan wel mooi om te zien, maar ze zijn ook glad. Is uw toilet- of badkamervloer niet antislip ? Iets vocht op de vloer kan dan al leiden tot gevaarlijke en of niet wenselijke situaties. Dit kan een val tot gevolg hebben.


Info over badkamervloer antislip maken.

Resultaten van zoekmachines! Ons antislip systeem maakt u vloer weer veilig beloopbaar. Bekijk hier onze demonstratie video van het aanbrengen van een antislipcoating op een badkamervloer. Ik stond er wat sceptisch tegenover maar na een demonstratie op een door ons geleverde tegel zagen we hoe een gladde badkamervloer werd. Voorkom valpartijen op een glade ondergrond.


Bij KARWEI vind je diverse antislip materialen om uitglijders in je huis te voorkomen. Bijvoorbeeld traptredematten of antislip strips voor de trap, antislip. Badkamervloer antislip maken. De tegels van uw vloer krijgen een behandeling, waarbij de keur en de structuur.


Jaarlijks gebeuren er nogal wat ongelukken in de badkamer door uitglijden op natte tegels. Vooral kinderen en ouderen vormen een risicogroep. Je wilt zelf een antislip -coating aanbrengen op de badkamertegels in plaats van antisliptegels? In dit artikel vind je alle informatie hoe je zelf eenvoudig en snel.


Alles wat u moet weten over het antislip maken van tegels en antislip maken voor zwembaden. Oplossing voor dit ongemak is het aanbrengen van een antislip coating. Het product dat we hiervoor gebruiken is toepasbaar alle (gesloten).


U kunt een speciale laag op de bestaande tegelvloer aanbrengen.

Deze laag kunt u kopen bij de bouwmarkten. Er is een anti-slip mat voor in ba onder de douche of gewoon op de badkamervloer. Op zoek naar voordelige antislip tegels?


Een antislip plakmat doet zijn werk feilloos zowel boven als onder water. Wij hebben het grootste assortiment antisliptegels, tegen de beste prijs! Vloertegels antislip met hoogste R-waarde anti-slip R13.


Nooit meer uitglijden in de badkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.