woensdag 13 december 2017

Automatische blikopener

Met de automatische blikopener One Touch opent u eenvoudig ronde blikjes in alle formaten. K-process blikopeners kunnen blikken snel en veilig automatisch spoelen, openen en samenpersen. Heb je niet genoeg kracht of motoriek om een blik te openen? Je al je ronde blikken zo open maken met de One Touch blikopener.


Met een simpele druk op de knop krijgt u moeiteloos elk formaat blik open. De One Touch blikopener werkt op batterijen.

De automatische blikopener maakt het mogelijk zonder enige inspanning blikken te openen. Thuis gelever eenvoudige terugzending mogelijk. Bespaar tot wel via kiesproduct. PENGLAI INDUSTRIAL CORPORATION. Een automatische opener is een opener die een blik, fles of pot voor u opent zonder dat u zelf kracht hoeft te zetten.


Ideaal voor ouderen en mindervalide. Elk blik moeiteloos openen met deze One Touch automatische blikopener van. Veilig en zonder de scherpe randen aan te raken opent u elk blik.


Hands free een blik openen: kan het echt?

Erwin ging op onderzoek uit. Ons testteam gaat de komende periode hulpmiddelen voor thuis testen. Met één druk op de knop gaat de. En toch pijnvrij iets openen?


Plaats de blikopener op het blik en het apparaat past. Deze opener doet het voor u! Automatische blikopener , flesopener, potopener of universele opener nodig? Elektrische blikopener Wat is een elektrische blikopener ? Waarvoor heb ik deze nodig? Een elektrische blikopener is een blikopener die automatisch en moeiteloos voor. Vind de beste selectie automatische elektrische blikopener fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit automatische elektrische blikopener voor de.


Vergelijk Blikopeners van de beste merken en bestel direct goedkope aanbiedingen voor de laagste prijs uit het ruime assortiment! De meeste elektrische conservenblikopeners vereisen een bepaalde druk, die gedurende het proces dient aangehouden te worden. De blikopener CO6opent blikjes in alle soorten en maten tot kg.


Het beschikt ook over een handige messenslijper en een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.