maandag 11 december 2017

Keralit sponningdeel 143 mm

Het sponningdeel 1mm wordt al decennia met succes toegepast in de Nederlandse woningmarkt. Vraag nu direct gratis kleurmonsters aan! Keralit sponningdeel 1mm. Al jaar Snel en betrouwbaar.


Nu €extra korting per paneel!

Met een sponningdeel van 143mm in uiteenlopende kleuren, heeft 123keralit. Deze grondstof ontstaat uit een unieke mix van. De gunstige eigenschappen zorgen ervoor dat dit model moeiteloos te monteren is.


Het model sponningdeel met een werkende breedte van 143mm wordt in Nederland al jaren gebruikt en is erg populair. Dat betekent nooit meer schilderen! Koop online tegen discount prijzen bij Bouwdiscount al. Keuze uit verschillende standaard kleuren, eenvoudig online te bestellen.


De panelen zijn voorzien van een veer en groef en daardoor.

Bestel online uw keralit sponningdeel 143. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat. Bent u op zoek naar een sponningdeel ? Deze kunnen wij in vele kleuren leveren. In deze groep staan de sponningdelen met een breedte van 143mm. Bovendien zijn deze kunststof sponningdelen duurzaam en millieuvriendelijk.


Te leveren met en zonder houtnerf en perfect te combineren met. Het Kozijnenhuys is uw specialist in Gelderland voor o. Verpakking bevat stuks. Downloads: Gevel en dakrand brochure. Leverbaar in 190mm en 143mm. Sponningdeel 1mm - uitgevoerd in western redceder.


Ook leveren wij uw tuinbenodigdheden! Wij leveren aan huis met onze eigen chauffeurs! Dit populaire model gevelbekleding wordt veel gebruikt door zijn brede sponning waardoor een mooi lijnenspel ontstaat.


Maat Kleur: Lengte: Wissen: Aantal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.