maandag 11 december 2017

Ramen schoonmaken op hoogte

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Wat is het beste middel en hoe pak ik dit aan? Unger dealer voor Nederlan alle items gewoon op voorraad. Natuurlijk is het gebruikelijk dat de ramen ooit wel eens schoon gemaakt moeten worden maar schoonmaken van ramen op 4.

Met behulp van een hoogwerker of gevelinstallatie wast Multi-Clean ook ramen op (grote) hoogte. Voor onze glazenwassers is geen raam buiten bereik. Telescoop set ramen wassen op verdieping. Nu weet ik dat er telescopische glazenwassers sets zijn, zodat je zonder ladder op hoogte de ramen kan lappen.


Re: Ramen wassen op hoog? Zoekt u een glazenwasser die ramen kan wassen op grote hoogte , of moeilijk bereikbare plekken in de regio Barneveld? Welkom bij Van Wessel Glazenwasserij!


Het werken op hoogte wordt in het Arbeidsomstandighedenbesluit als ernstig risico aangedui daarom zijn er voor de glas- en gevelreiniging bijzondere.

Hoger gelegen ramen wassen is een specialiteit op zich. Want het is nooit zonder risico om zelf uw ruiten op grotere hoogte te. Heel mooi systeem, maar……. Bezoek onze winkel in de buurt of bestel nú eenvoudig online bij Leen Bakker! Hoe gebruik ik de Ha-Ra telescoopstang voor de ramen ? Gemakkelijk ramen wassen op hoogte.


Voordeel is dat u geen ladder of stoel hoeft te gebruiken bij het. Ook het werken op hoogte vormt soms een probleem. Met de juiste zorg gaan ramen en deuren jarenlang mee. De glazenwassersspons is ideaal voor het snel schoonmaken van ramen op de begane grond.


Er zijn mensen die nog altijd spiritus gebruiken bij het wassen van de ramen , maar dit laat op den duur een. Op Schoonmaken -Huishouden. Hoge ramen lappen, kuisen vensters op hoogte. Zonnepanelen zelf kuisen, poetsen, reinigen.


Bij schoonmaakgoeroe hebben we een vertaling. Hier een aantal tips voor het schoonmaken van.

Daarnaast is het verstandig om uw ramen en kozijnen. Volg ons op Social media en blijf op de hoogte van de. Reinigen van kozijnen: Zowel kozijnen van hout, kunststof als aluminium dienen periodiek schoongemaakt te worden. Kozijnen van hout worden meestal eens per tot 5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.