maandag 29 januari 2018

Antislip trap zelfklevend

Antislip tape tegen de laagste prijzen. Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap. Geschikt voor traptrede, vloeren en meer. Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes.


Ook 1 op maat te bestellen! Bij KARWEI vind je diverse antislip materialen om uitglijders in je huis te voorkomen.

Bijvoorbeeld traptredematten of antislip strips voor de trap , antislip. Wilt u ook een veilige trap ? Laat tijdens de traprenovatie antislip aanbrengen op uw traptreden. Met deze zelfklevende antislip strip maak je eenvoudig je gladde traptreden weer veilig.


Moderne antislipstickers voor trappen voordelig online! Het productDe zelfklevende antislip plakstrip is van zeer goede kwaliteit en zorgt voor een optimale. Maak van je trap een veilige antislip trap met deze verschillende antislip tapes en strips.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Zwarte, gele of transparante tape voor op de traptreden om uitglijden te. Geschilderde of gelakte traptreden zijn vaak spiegelglad. Voorkom uitglijden op de trap met de CanDo traprenovatie anti-slip strip. Een anti-slip profiel biedt de.


De snelste en goedkoopste manier om een trap antislip te maken. Zelfklevende antislip trapstrips. Al meer dan jaar een super sterk kwaliteits- product, voor jaren plezier en geschikt voor alle soorten trappen. De zwarte anti-slip tape is onderdeel van JéWé traprenovatie.


Een rol tape is meter lang en 25mm breed. Ontvang direct een offerte! Super sterk en door iedereen aan te brengen. Meer ideeën over Traptreden, Deuren en.


Heb je pas de trap geverfd of gelakt in huis of misschien zelfs een volledig nieuwe look gegeven met traprenovatie? Ben je wel eens van de trap gevallen of uitgegleden dan weet je dat je jezelf. Deze zelfklevende plakstrips zijn zeer dun en krullen. Trappen in openbare gebouwen.


De strips bevatten schuurkorrels die door een taaie duurzame kunsthars bevestigd zijn op een vormvaste kunststof rug om een effectieve anti-slip voorziening te. De antislip stickers kunnen gemakkelijk op de gewenste plek worden bevestigd door de zelfklevende achterkant.

Eenvoudig zelf aan te brengen antislip tape voor uw trap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.