maandag 29 januari 2018

Gevel hout

Welk hout gebruiken voor gevelbekleding? Afhankelijk van de wensen en eisen, uw budget. Producten waarmee gevels bekleed kunnen worden ter bescherming en verfraaiing. Overweegt u om hout te gebruiken voor het aankleding van uw gevel ? Hier vindt u een overzicht van de meest voorkomende.


Er zijn vele soorten houtengevelbekleding.

Vaak betreft dit hout geschaafd naar een rabatdeel. Behalve rabatdelen zijn Western Red Cedar. Gevelbekleding van massief hout. Een houten gevelbekleding met isolatie is erg populair en kan ook toegepast worden bij renovatie. De prijs per m opbouw en soorten hout ontdek je hier.


Door de van nature hoge duurzaamheid en goed stabiliteit is Douglas een ideale houtsoort voor toepassing tegen gevels of wanden. Hout in de gevel kan zowel voor een duurzaam huis, een modern huis als voor een traditioneel huis. Door middel van onderstaand stappenplan helpen wij u in het maken van de keuze voor welke houtsoort, profilering en verwerking hiervan.

Hout heeft heel wat troeven en het is perfect geschikt om je gevel mee te bekleden. Familiebedrijf Noordman Hout is een groothandel in hout - en bouwproducten. Vanuit vestigingen in Leiden leveren wij al meer dan 1jaar onder meer aan de. Houten gevelbekleding prijzen.


Zoals reeds gezegd is de gekozen houtsoort voor de gevel een belangrijke prijsbepaler als je kiest voor een houten gevelafwerking. Hout impregneren is een noodzakelijk karwij. Zorg ervoor dat je houten gevel of tuinhuis het lang volhoudt onder alle weersomstandigheden.


Een gevel in houtcomposiet ziet er uit als ‘een gevel met planken’. Het uitzicht is dan wel hetzelfde als bij hout , maar in werkelijkheid zijn er. Het grootste voordeel van kunststof gevelbekleding is natuurlijk dat deze. Met houten gevelbekleding of rabatdelen de gevel een nieuw uiterlijk. PontMeyer voert een zeer breed pakket aan materialen voor de gevel.


Bekijk de collectie houten rabatdelen. Van houten gevelbekleding tot HPL platen. Vaak worden er natuurproducten zoals hout gebruikt op gevels.


Het nadeel van houten gevels is dat deze veel onderhoud vergen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.