woensdag 21 februari 2018

Marokkaans dienblad

Gratis verzending vanaf € 30! Van toiletbril tot douchegordijn. Bestel het online bij Xenos! Geef je creativiteit de vrije loop. Vind je Dienblad in ons unieke assortiment.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Van oudsher zijn dienbladen in Arabische landen een onontbeerlijk onderdeel van het huishouden. De Marokkaanse dienbladen zijn altijd. El Kantra heeft een ruime collectie Marokkaanse theebladen, Arabische theetafels en Oosterse theeserviezen voor thuis of gebruik in de horeca. Vind marokkaans dienblad op Marktplaats.


Je zocht naar: marokkaans dienblad ! Voor iedereen een voordeel.

Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Prachtige Marokkaanse oude zilveren dienbladen , theepotten, suikerpotten volledig met de handgemaakt. Info over marokkaanse dienblad. Resultaten van zoekmachines!


Zilverkleurig oud marokkaans dienblad , met prachtige gravering en sierrand gemaakt door ambachtsmensen uit Marokko. Materiaal: zware kwaliteit alpaca. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Dit dienblad met opstaande rand en handgrepen op metalen onderstel is ideaal als butler in de zitkamer, buiten op het terras tijdens een zomerse barbecue of zelfs als.


Verkrijgbaar met los onderstel om te gebruiken als dienbladtafel, of om tegen de muur te zetten, op de vloer, of op het aanrecht of de schouw. Unieke Handgemaakte Dienbladen en Overige Woonaccessoires: o. Theepotjes en Speciale Lampjes. Afkomstig uit Egyptische en Marokkaanse Ateliers ( ). Serveer drankjes en hapjes op presenteerbladen of leg een dienblad in huis ter decoratie. Ik heb er zelf ook een en gebruik hem om bakjes salades en toastjes op te.


De prachtige hand gegraveerde dienblad is een must in elk Marokkaans huis. Is ook mooi te gebruiken als decoratie.

Let op: De dienblad wordt. De matraskussens van SOUKZ worden volgens origineel Marokkaanse wijze met de hand gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.