dinsdag 20 februari 2018

Oude ptt brievenbus

Koop nu je kunststof brievenbus! Breed assortiment kwaliteitsbrievenbussen. Direct uit voorraad leverbaar. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Deze brievenbus is een perfect alternatief op de oude ptt brievenbus. Het model is verkrijgbaar in het grijs of groen. Bekijk ook eens onze andere advertenties.


Er zijn twee merken die een goed alternatief voor de oude Ptt brievenbussen op de markt hebben gebracht. Het eerst model is de Cofa brievenbus. Indien u deze toch wilt gebruiken dient u zelf een houten dwars latje te monteren.


De groene Ptt brievenbus ? De oude groene PTT brievenbus wordt helaas niet meer door TNT Post gemaakt.

Echter hebben wij nu een uitstekende vervanger, de Cofa brievenbus ! Info over oude ptt brievenbus. Resultaten van zoekmachines! Ze zijn natuurlijk erg leuk om te zien, maar helaas zijn de oude rode brievenbussen niet meer verkrijgbaar of te koop. Maar wel voor deze Ptt look-a-like bussen. Volop keuze in brievenbussen PTT ! De Cofa heeft dezelfde uitstraling als de oude Ptt brievenbus.


De postkast is net als de tnt brievenbus gemaakt van kunststof. Er is zelfs sprake van een comeback van de oude groene PTT brievenbus. Grote collectie brievenbussen hier! Dé specialist op het gebied van deurbeslag.


Brievenbussen tegen de laagste prijzen. Bestel uw brievenbus bij de specialist! Wij leveren brievenbussen snel en tegen zeer scherpe prijzen. De vervanger voor de oude PTT brievenbus De Benton Eline is dé vervanger voor de oude kunststof brievenbus van de PTT.


De afmetingen en eigenschappen van deze. Alternatief voor PTT brievenbus !

PTT brievenbussen ,nergens voordeliger en snelle bezorging in heel Nederlan Duitsland en België! Ptt Post in de kleur grijs met het logo van de NS. Van oude fonteinen en pompen tot arduinen bakken en troggen het is allemaal te vinden bij Benko antieke oude en historische bouwmaterialen. Hier een kleine greep wat.


Uw brievenbus De wet stelt eisen aan de plaatsing en uitvoering van uw brieven-bus. Onder meer met het oog op de arbeidsomstandigheden voor postbezorgers en voor een. Door zijn jarenlange werkzaamheden voor de PTT kon de heer Peters een oude brievenbus verkrijgen toen deze naar het oud ijzer gingen.


Qua afmetingen en eigenschappen is deze brievenbus vrijwel gelijk. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.