donderdag 24 mei 2018

Betondesign

Een innovatie in vloer- en wandafwerking. Forbo Eurocol, al jaren een begrip. Tegellijm, tegelvoeg en afdichting. Bekijk al onze tegeltechnieken!


Op zoek naar vloeren, wanden of meubilair van beton?

Design-beton is specialist in betondesign en aanbrengen van beton en beton ciré. BetonDesign kan als afwerkvloer worden geïnstalleer direct op een geschikte ondergrond. Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech. Steeds meer mensen waarderen de decoratieve waarde van beton. Logisch, want beton is stoer, robuust en heeft een strakke maar toch warme uitstraling.


Hans Rensen Interieurs staat open voor nieuwe trends en innovatie. Rien van Geresteijn werkt met een team van vakmensen aan uiteenlopende projecten.

Het van oorsprong zijnde tegelzettersbedrijf heeft. Welkom op de site van Interieur Betondesign. Bij BetonDezign Benelux BV bent u aan het juiste adres als het gaat om industrieel wonen en beton ciré producten. Maar niet alleen als particulier kunt u bij ons. Behoefte aan een strakke, eenvoudig aan te brengen vloer?


Kies dan voor betondesign bij Naturo Vloeren. Wij leggen de betonvloeren zelf bij u thuis. De Groen betondesign is een jong en creatief bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van woonbeton. Van betonnen aanrechtblad tot badombouw en van lampenkap tot. Betondesign middennederland is gespecialiseerd in het aanbrengen van beton-cire op meubels, tafels, aanrechtbladen etc.


Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van Coprox dual coat, een materiaal dat steeds meer wordt toegepast. Wilt u een BetonDesign vloer kopen? Eurocol BetonDesign , een afwerkvloer of decoratie van wanden.


Strakke, hightech industriële uitstraling voor consument of bedrijfsmatige toepassing. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer in betondesign van Eurocol?

Dan moet u zeker Correctfloor bellen voor een interessante prijsopgave! Wij, Geert en Desiree Hendrix uit Baarlo zijn hieraan begonnen toen we zelf pilaarhoedjes nodig hadden. Designbeton is uw partner als het gaat om duurzame afwerking van wanden en vloeren, isolerende en brandwerende, volledig minerale stuc en leem of kalk stuc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.