donderdag 24 mei 2018

Gereedschapskist met slot

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Gereedschapskoffer met slot gereedschapskoffer met slot - aanbiedingen,.


Stanley koffer met automatische vergrendeling bij het sluiten van het deksel. Innovatief ontwerp, waarbij het deksel is voorzien van handige organizers.

Een stevige gereedschapskist met handvatten. Is afsluitbaar met hangslot. De Safebox heeft kogelgelagerde telescopische geleiders met slot om de assortimentsdozen eruit te kunnen halen. RVS lademodule met of lades voor stalen en RVS gereedschapskisten met de volgende maten: 100. Vind kist met slot op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Kunststof gereedschapskist van Lago type:.

Stof en spatwaterdicht door interne rubberen afdichting rondom. Opbergkoffer met sloten en indeling aluminium (1) 34. Vandaag bestel Morgen Geleverd! Bespaar tot wel via kiesproduct. Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending!


In diverse merken verkrijgbaar! Stanley inch gereedschapskist met lade opbergsysteem. Dankzij handgrepen met geïntegreerde stofkap voor het slot kan geen stof het slot. Eenvoudige en veilige montage van de gereedschapskist op het chassis van het. Afsluitbaar met snelsluitingen voorzien van slot.


Stevig aluminium frame met. Alle gereedschapskisten voor de. Kies dan voor één van onze stalen of aluminium kisten die vervaardigd zijn met rvs. Elke gereedschapskist uit groep 2wordt geproduceerd met beluchting in.


Sloten gereedschapskisten. De kist is voorzien van één of twee RVS T-drop sloten ,.

Ontdek ons ruim aanbod gereedschapskisten. Verwen jezelf vandaag nog met een gereedschapskist of maak een ander blij en doe een gereedschapskoffer cadeau! Tot slot zaag je een stuk bezemsteel van 5millimeter af met een doorsnede van millimeter:.


Werk de gereedschapskist af met een beits:. De Daken gereedschapskist heeft grote versterkte ribben. Uitgevoerd met één of twee RVS sloten met veiligheidsslot.


Kan geleverd worden met bedrijfslogo. BTW per stuk € 2incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.