vrijdag 19 april 2019

Festival overkapping

Douglas Overkapping 4x4m - 3. Feesten in de zomerse zon met een aangename lichte schaduw van de Reuzenparasol. DE OVERKAPPING HUREN Eventtent is te huur voor één of twee dagen of een langere periode. Het is verstandig geruime tijd van tevoren de mogelijkheden met ons te.


Sky-Screen is een enorm overkappingssysteem dat bezoekers van evenementen en festivals beschermt tegen regen of felle zon.

Bij elk buitenevenement, in welke vorm dan. De Monade is een enorme shelter met een diameter van ongeveer meter. Perfect Sky is een flexibel overkappingsysteem dat bezoekers van evenementen en festivals beschermt tegen regen of felle zon. Dankzij Perfect Sky bent u minder. Wilt u een evenement of feest organiseren, en heeft u daar een overkapping voor nodig?


Bij TenTop kan u een mooie tent overkapping huren! Samen tot uw ideale setup komen Onze Service. Ultrasound Productions heeft een omvangrijk assortiment aan licht,.

Tijdelijke Overkapping Huren Voor Een Terras, Evenement Of Culinair Festival ? Neemt Direct Contact Op Met Kontent Structures Voor Een Passend Advies! Vandaag vindt dag plaats met optredens van onder andere lokale. De bijzondere blikvanger als u voorzien wilt worden van een ruime, luxueuze overkapping met een doorloop hoogte van ruim meter. Gigant International is al meer dan jaar specialist in de verhuur van podium en evenementenconstructies.


Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! Truss overkapping Bent u op zoek naar een leverancier voor een Truss overkapping ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op festivals zijn TFS structuren populaire overkappingen. Met een vrije overspanning van 30m, 40m of 50m breed zijn ze een flexibele en stevige keuze voor veel.


Ben u op zoek naar een overkapping voor (een deel) van uw terras of lounge? Een stretchtent is een zeer geschikt en sfeervolle oplossing voor de horeca en hotellerie. Het World Servants Festival is het evenement waar iedereen aanwezig is die onderdeel uitmaakt van World Servants (en alle andere wereldburgers zijn er ook welkom).


Van dance event, productlancering,. Uniek in tijdelijke constructies en overkappingen. Vento Structures is een creatief faciliterend bedrijf die constructies bouwt, bedenkt en ontwerpt voor (inter).

Het Vogelvrij Festival terrein is met het openbaar vervoer goed te. De bezoekers kunnen genieten van het eten in een relaxte lounge area onder een mega overkapping. Zoek je een mooie overkapping die er sfeervol uitziet dan stellen wij voor om je eens te verdiepen in onze. Unieke festival area of sfeervolle partytent in je.


Stretchtenten of flextenten. De stretchtent of flextent is uitermate geschikt als sierlijke overkapping of robuuste festival tent. De tenten die TentEnEvent aanbiedt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.