vrijdag 19 april 2019

Grastapijt 4 meter breed

Vraag gratis kunstgras samples aan! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Voordelig meter breed kunstgras van Europese topmerken! Betalen doe je pas als wij bezorgen.


Met recht mag dit een grastapijt worden genoemd. Door zijn lage pool en structuur ziet dit kunstgras er uit als een tapijt.

Van producten die in de aanbieding zijn, versturen wij geen staaltjes. Grastapijt Kunstgras aanbiedingen. Met dit universele grastapijt met een lengte van 400cm en een breedte van 200cm creëer je. Categorie: Kunstgras aanbiedingen. Een grastapijt zorgt voor jouw eigen stukje tuin, ook op grote hoogte.


En het groen blijft ook groen, want imitatiegras is duurzaam en UV-bestendig. Verzendkosten NL: 1m breed € 1-2m breed € 2-4m breed € 40. Verkrijgbaar in zowel als in meter breed.


Onze grastapijten zijn hét onderhoudsvriendelijke en betaalbare alternatief voor natuurgras.

Natuurlijk wilt u het liefst vandaag nog uw kunstgras of grastapijt in huis hebben. De breedte die je kiest, is afhankelijk van de breedte van je tuin, balkon of dakterras. Regelmatig kopen wij ook restanten van fabrikanten op.


Vezelhoogte: ongeveer mm. LET OP , U BESTELD PER METER. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Het mooie groene grastapijt is gemaakt uit een synthetisch materiaal en kan zowel. Kamerbreed tapijt, meter en meter breed.


Ondervloeren (niet per pak of rol, maar per vierkante meter ). Waarom wij liever met rollen van meter werken? Wij maken het liefst zo min mogelijk naden in uw gazon. Bij een rol op twee meter breed moeten. Het grastapijt het perfecte tapijt voor.


Baseline heeft een breed assortiment. Prachtig vochtwerend gronddoek met een breedte van meter en een. En dat is standaard op meter breed. Het tapijt is denim blauw van kleur en meter breed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.