maandag 29 april 2019

Gadget duurzaam

Vraag een offerte aan of bestel direct! Bestel online of vraag offerte aan! Je vindt ze bij Gadgethouse! Specialist in Eco Gadgets. De mogelijkheden van duurzame eco gadgets zijn oneindig!


Zonne-energie, windenergie, spaarlampen, allemaal leuke manieren om het milieu én je portemonnee te besparen.

Ook met een relatiegeschenk kun je concreet bijdragen aan een betere wereld met een mooie toekomst. Geschenk met Verhaal heeft een groot assortiment aan innovatieve. Zoek je een leuke duurzame gadget als cadeau of gift? Bekijk dan ons assortiment van douchetimers tot rekenmachines op water!


Een verzameling van duurzame cadeaus en gadgets die milieuvriendelijk zijn. Tegenwoordig duidelijk populair. Op zoek naar een gadget store met als thema groene of duurzame energie ? Of IT gadgets die energie besparen?

Of gimmicks die water besparen? Ecomondo heeft originele, duurzame cadeaus en relatiegeschenken. Fairtrade, eco cadeaus en gadgets voor ieder budget, ook voor kids. Voor 22:besteld - morgen thuis! Groene gadgets tegen lage prijzen.


Geef je personeel een duurzaam of fair trade kerstpakket! Steeds meer bedrijven kiezen voor een duurzaam kerstpakket, zo heeft niet alleen het personeel een fijne. Hou jij van technologische hoogstandjes, mooie designs én energie besparen? Dan zijn deze vijf duurzame gadgets echt iets voor jou!


Bekijk hier ons overzicht van handige en duurzame gadgets ! Bij Robitex willen wij de allerbeste service leveren. Door middel van de Green gift shop wordt een zeer overzichtelijk beeld. Met duurzame gadgets maak je als bedrijf een sterk gebaar. Bekijk online onze catalogus en vraag vandaag nog een offerte aan! Met deze duurzame gadgets voor nog geen euro ben je direct stappen dichterbij een duurzaam huishouden en een groenere levensstijl.


Niet altijd even zinnige, wel leuk. Als het dan ook nog duurzaam is dan hoort het in deze shop.

Vandaar de nieuwe categorie Gadgets. Ecodeautjes groene cadeaus zijn een samenspel tussen milieu en promotie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.