maandag 29 april 2019

Wandplank met opstaande rand

Wandplanken online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd! Brede selectie afgeprijsde Meubels. Bespaar tot op je meubels! Kwalitatief en weer helemaal in.


Bestel je afgeprijsde Fauteuils.

De beste materialen voor je tuin! Verschillende betaalmethodes. In een handomdraai bij u geleverd. Woon je klein en kun je alle. Creëer een boekenkast aan de wand met de BePureHome Shelving wandplank.


Deze plank heeft verschillende vakken en een opstaande rand. Hierdoor is hij ideaal voor. De opstaande rand voorkomt dat de fotolijstjes er af vallen.

Boor de schroefgaten voor met een houtboor (mm) en ruim ze met een verzinkboor. Daarom zit je altijd goed met de RIBBA houder voor schilderijen. Prachtig onder een mooie spiegel als planchet! Plaats leuke herinneringen van vrienden, familie of die geweldige wereldreis van vorig jaar op een wandplank en deel zo je favoriete kiekjes met je gasten. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Plank aan muur bevestigen. Blinde wandplank met verlichting. Gratis verzending vanaf € 30! De Koppa Shelf is een mooie en handige houten wandplank met opstaande rand.


Staat prachtig in je keuken als opberger voor kruiden en oliën - of in je badkamer voor. Zet ze in leuke lijstjes naast elkaar. Doordat de wandplank 5cm diep is heeft u de mogelijkheid om lijsten te laten overlappen en dankzij de opstaande rand. BetteOpstaande rand passen wij de opstaande randen voor onze.


Met de BetteOpstaande rand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.