maandag 13 mei 2019

Folie achter de radiator

Voorkom energieverlies en bespaar direct geld. Bestel het nu gemakkelijk online! In diverse merken verkrijgbaar! Folie bestel je in onze webshop.


Laat de folie voorzichtig achter de radiator zakken.

Houd de aluminium kant naar voren. Plak het met de stroken tape tegen de muur aan. TONZON is de uitvinder van een slimme radiatorfolie die onzichtbaar zijn werk doet. Deze folie wordt niet op de muur maar op de radiator zelf geplakt.


In die orde van grootte moet je inderdaad denken als je alufolie achter op de radiator plakt. Plak je folie tegen de radiator laat dan deze, wat dunnere, folie voorzichtig achter de radiator langs naar beneden zakken. Dit folie werkt door de straling van de radiator te reflecteren.

Vervolgens knip je de folie op de juiste afmeting en bevestigd deze met speciale tape aan. Heeft het plakken van folie op de muur, achter de verwarming veel nut? Een radiator straalt warmte uit naar alle kanten.


Achter de radiator gaat er dus heel wat warmte verloren via de buitenmuur. Door een radiatorfolie aan te brengen. Wij hebben dit twee jaar geleden aangebracht. Het was makkelijk om te bevestigen.


Het is geweldig om te voelen dat de muur achter de radiator nu helemaal koel blijft. Isoleer muren achter radiatoren en reduceer zo direct. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Radiatoren. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Het is bovendien bij radiatoren die geplaatst zijn voor een glazenpui of glazenwand ook mogelijk folie te plaatsen direct achter de radiator. De eerste radiatorfolies plakte je achter de radiator tegen de muur. Radiatorfolie zorgt ervoor dat van de directe stralingswarmte.


Die folie reflecteert zo’n tot aan warmte. Deze radiatorfolie kunt u eenvoudig aanbrengen achter de radiator.

Niet zichtbaar maar bespaard wel zichtbaar. Om de warmte van de radiator binnenshuis te houden, is het aanbrengen van radiatorfolie een goede oplossing. Je hebt enorm hoge stookkosten niet elk jaar, krijgt u over uw verwarming op aluminiumfolie. Hoe doe je aluminiumfolie hechten achter je verwarming, kunt u hier vinden. In het bovenstaande filmpje wordt de folie aangebracht van boven naar beneden vanwege de plaats van de ophangbeugels op de achterkant van de radiator.


Door de folie op de radiator wordt er minder lucht achter de radiator opgewarmt, dan als de folie op de muur zou zitten. Energie op huisverwarming besparen. Warmte van de radiator dat via de muur naar buiten lekt, wordt nu binnen gehouden door de folie met magneetstrip van EcoSavers.


Op die manier biedt de folie het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.