maandag 13 mei 2019

Galm in huis

Voor elke Geluidsprobleem een Oplossing. Groot aanbod en geen wachtlijsten! Vind direct jouw nieuwe huis. Galm in huis is erg hinderlijk.


U verstaat elkaar slecht en raakt vermoeid van het weerkaatsende geluid.

Galmt uw huis en weet u niet hoe u ervan af komt? Dat hangt van de constructie af. Een veel gehoord probleem van mijn klanten is dat het in hun huis zo galmt. Nu u er even bij stilstaat, herkent u dit probleem ook wel in andere ruimten.


Teveel nagalm in een woning is hinderlijk. Vooral in nieuwe woningen is. Verbeter de akoestiek in huis en op kantoor. Last van galm in huis of kantoor?

Tijd om daar iets aan te doen! Gordijnen, een vloerklee stoffen. Het fenomeen galm meer in detail beschreven,.


Een klassiek ingerichte kamer in een oud huis mag wat meer galm hebben dan een kleine moderne kamer. Is de akoestiek in huis niet optimaal? In dit artikel tips hoe je de akoestiek in huis eenvoudig zelf kunt verbeteren! Holle klanken in woonruimtes ontstaan als geluidsgolven ongehinderd kunnen reflecteren op harde, strakke oppervlakken. Omdat de galm later dan het directe geluid de.


Veel klanten komen bij ons met dezelfde vraag: het galmt in ons huis , we kunnen niet rustig met elkaar praten en elke stap is te horen. Wat kunnen jullie hier aan doen? Echo of galm in huis kan eenvoudig verholpen worden door de akoestiek in huis te verbeteren met behulp van het akoestisch plafond van Plameco. Hoe verbeter ik de akoestiek in huis ? Door een grote ruimte op te splitsen in verschillende kleinere ruimtes zal de galm direct een stuk minder worden.


Misschien een vreemde vraag waar je niet snel bij stil staat: hoe klinkt het in jouw huis ? In moderne huizen gebruiken we heel andere materialen dan vroeger. Heeft u een hekel aan die vreselijke galm in huis. Regelmatig blijkt dat na het compleet inrichten van je huis er nog steeds te veel galm is.

Dan kun je naar oplossingen kijken die veel efficiënter. Bij Plameco Apeldoorn hebben ze een oplossing tegen galm en die.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.