maandag 13 mei 2019

Forbo fabriek

Tegellijm, tegelvoeg en afdichting. Bekijk al onze tegeltechnieken! Marktleider in vloerbedekking. Coral is marktleider in entree vloersystemen. Een wereldwijd netwerk van verkoopkantoren in meer dan landen.


Published by Architecten Showroom Amsterdam.

U vindt de showroom locaties. Exacte cijfers wil de onderneming niet kwijt,. Producten als Allura luxury vinyl tiles, Eternal design. Voor Vakman, Retail en Groothandel! Op deze warme dag had de decaan van PIE haar wagen volgeladen met enthousiaste jongens voor een LOB-activiteit: een bezoek aan de FORBO.


Dit zijn extra sterke vinylvloeren met een lage. Kom een dagje meekijken hoe het biobased materiaal linoleum wordt gemaakt in onze fabriek en leer over het complexe productieproces van dit mooie materiaal. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.


In het bedrijf worden schoonloopmatten en -systemen gemaakt.

Lijm, Voeg- en Egalisatiemiddelen. See how things were back in the days. Meer ideeën over Nederlan Fabrieken en Entree. Geen afval en een lager energieverbruik.


De fabriek werd gebouwd achter de weverij aan de Padlaan te Krommenie op de plaats waar nu straatnamen herinneren aan dit verleden. Gemaakt van eigen afval uit de eigen fabriek in Coevorden. Met de bekende merken Marmoleum,. Forbo ­Nairn, nu een van de drie. Het overige industrieterrein is pas in.


De FNV eist in een ultimatum een. Info over fabriek bezoeken. Resultaten van zoekmachines! In deze fabrieken maken wij onder andere Marmoleum.


Onze fabriek van Coral schoonloopsystemen staat in Krommenie,. De Coral mat komt zelfs uit de eigen fabriek in Nederlan. Na Engeland kwamen er fabrieken in Noord-Amerika, Duitsland en België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.