donderdag 15 augustus 2019

Hoekstrip trap

Eenvoudig online bestellen. Een strip die bij heel veel “problemen” een oplossing kan biedden, de hoekstrip. Wil je de bekleding van je trap maximaal beschermen?


Schaf in dat geval de trapkant aluminium zilver 19x19mm meter aan. Deze trapkant heeft een afmeting van 19x19mm.

Antislipstrips op de trap zijn de oplossing om uitglijden op gladde traptreden te voorkomen. Vandaag bestel morgen in huis! Trapprofielen zijn dé oplossing voor het beschermen van uw trap tegen beschadigingen. Ook voor gebruik bij trappen. Aan de binnenzijde voorzien van een dubbele kitrand voor extra hechting.


Het profiel is hierdoor twee manieren te monteren:. We hebben Subtiele trapprofielen.

Profielen om met hout bewerkte trappen af te werken. Deskundig advies op het gebied van afwerkstrip, plinten en afwerkingskit. Heb je een steile trap met van die struikeltreden, lees hier de tips om dit probleem op te lossen. Boven aan de trap bij ons naar het dakterras was de hoek van de bovenste trede nog niet beschermd.


Ik heb hier een aluminium hoek bescherming strip op gemaakt. Dit gelijkzijdig aluminium hoekprofiel, ook wel bekend als hoeklijn of hoekstrip , is overal te plaatsen en. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.


Aluminium afwerkprofielen Afwerkprofielen. Veel over gevraag maar nog nooit een bevredigend antwoord kunnen vinden. Al meer dan jaar een super sterk kwaliteits- product, voor jaren plezier en geschikt voor alle soorten trappen. Ze kunnen aan beide zijden van de trap bevestigd worden om zo beter behoud van het materiaal te realiseren. HDM Outdoor hoekprofiel is geschikt voor een perfecte afwerking van de HDM Outdoor gevelbekleding.


Van simpel aluminium tot trapprofiel met rubber voor extra. Wij gebruiken cookies om te zorgen dat je goed en persoonlijk wordt geholpen. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen advertenties en andere content aanpassen.

Dit ongelijkzijdig aluminium hoekprofiel, ook wel bekend als hoeklijn of hoekstrip , is overal te plaatsen. Bestel eenvoudig uw RVS hoekprofiel online via Limtrade. Grootste assortiment, scherpe prijzen en rechtstreeks uit de fabriek! Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap. Geschikt voor traptrede, vloeren en meer.


Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.