dinsdag 10 september 2019

Onbehandeld steigerhout

Bespaar tot wel via kiesproduct. Steigerhout bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Het onbehandelde steigerhout is verkrijgbaar in.


Al onze meubelen worden gemaakt van A-kwaliteit gedroogde nieuwe steigerplanken.

Het hout is geschikt om onbehandeld buiten te blijven staan. Deze zijn te herkennen aan de metaalban die op de kopse kanten zit om slijtage en splijten tijdens het. Het is leverbaar in twee maten. Deze nieuwe vuren plank van mm dikte noemen wij dunne steigerplank omdat een normale standaard steigerhouten plank.


Nieuw en onbehandeld steigerhout , de perfecte basis om zelf meubelen mee te maken. Top kwaliteit voor een zacht. Zowel onbehandeld als geïmpregneerd steigerhout kunt u direct (zonder grondlaag of impregneermiddel) afwerken met de voorgestelde olie, beits en verf van Jotun.

Maar voor wie al deze gebruikssporen minder waardeert, is er ook onbehandeld steigerhout. Dit hout heeft nog de oorspronkelijke gelige kleur en bevat geen oneffenheden. Wat is steigerhout en wat kunt u er mee doen?


Met onbehandeld steigerhout maak je de mooiste (tuin-)meubels. Het bestaat uit ruwe en geschaafde planken die gedroogd zijn om werking te verminderen. Verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. Onze deuren zijn allemaal te monteren in combinatie met onze Barnslides.


Ik heb een kinderwiegje van onbehandeld steigerhout gemaakt. Voordat ik begon met monteren heb ik de planken weken laten drogen en daarna geschuurd. Behandeling van steigerhout. Nieuw steigerhout kan in onbehandeld , witte,licht grijs, donker grijs, bruine of zwarte beits geleverd worden.


Dit is een selectie van de. Moeten steigerhouten planken behandeld worden? Onderhoud van steigerhout meubelen: Hoe moet ik steigerhouten meubelen onderhouden? Kan ik mijn steigerhouten meubel onbehandeld buiten laten staan?


CanDo steigerhout onbehandeld vuren 30X195mm 250cm.

Met deze steigerhoutplank maak jij jouw unieke meubel! Jij bepaalt de vorm en grootte van je meubel. Hoe lang gaat een meubel van steigerhout buiten mee? Beitsen verlengd de levensduur, met jaren,.


Onbehandeld buiten is de levensduur ongeveer 7-jaar. Laat jouw steigerhout onbehandeld greywash nagedroogd direct op maat zagen. In elke gewenste afmeting en binnen drie werkdagen bezorgd. Gebruikt steigerhout om maat gezaagd.


Geef in het opmerkingenveld aan in welke afmetingen u de planken gezaagd wilt hebben. Prijs is € per meter. Je kunt de steigerhouten planken lakken of beitsen in iedere.


Waarom steigerhout behandelen en impregneren? De naam steigerhout komt uit de bouw, deze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.