donderdag 3 oktober 2019

Houten trapspijlen

Vele trapspijlen online verkrijgbaar en snel geleverd! Van metalen tot houten trapspijlen , in verschillende hoogtes en kleuren! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Vul uw gegevens in met in de opmerkingen trapsoort, houtsoort en eventueel de afmetingen. Of neem contact op, dan komen wij even.

In het assortiment vindt u onder meer metalen, smeedijzeren en houten trapspijlen. Deze zijn te verkrijgen in het rond of vierkant en in verschillende modellen,. Diverse houten trapspijlen 500. Vind houten trapspijlen op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Op zoek naar oude en antieke trapspijlen en balusters met karakter en historie? Hier vind je een uitgebreid assortiment!


Wanneer u op zoek bent naar houten , metalen of gietijzeren trapspijlen dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Wij hebben diverse antieke trapspijlen op. Geef uw balustrade hekwerk een klassieke uitstraling met deze stalen trapspijlen. Onderling prima te combineren. Veilig en snel online te kopen. Zoekt u houten trapspijlen ? Mammoet Oude Bouwmaterialen biedt u een ruim assortiment en biedt diverse sets aan op deze pagina.


Maak uw balustrade hekwerk dicht met onze mooie spijlen. Houten trappen zoals doe het zelf trappen bouwpakkettrappen en ruimtebesparende trappen. In sommige gevallen kan je je trapspijlen gemakkelijk zelf vervangen, maar hoe ga je daarbij best te werk? Heb je nog een oude, houten trap? Geef je trap een frisse look door de trapspijlen te vervangen.


Bij sommige trappen zijn deze zeer eenvoudig te vervangen. Ontdek hier hoe je te werk gaat. Aantrekkelijk geprijsd en uit voorraad leverbaar.


Hoodbalusters, trapbalusters, trapspijlen ,. De trap wordt geleverd met een compleet aanbod in leuningcomponenten en toebehoren. Uw wensen zijn bepalend voor een optimaal eindresultaat.

De houten balusters zijn natuurlijk in dezelfde houtsoort te krijgen als de trap. De balusters van het type RM zijn van metaal. Eiken, beuken of grenen houten balusters online bestellen.


Kies uw product, selecteer uw aantal en profiteer van onze staffelkortingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.